Doliu la Hollywood, partenera lui Will Smith a murit. Actriţa a mai făcut carieră în Lost şi Twin Peaks

Galyn Gorg, actriţă americană cunoscută pentru rolurile sale din Prinţul din Bel Air şi Robocop 2, a murit cu o zi înainte de împlinirea vârstei de 56 de ani, ea fiind născută pe 15 iulie 1964.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 10:13

„A fost diagnosticată cu cancer în întreg corpul și în plămâni. Doctorii au susținut că mai avea de trăit doar câteva zile, poate o săptămână, și, după ce am rămas optimiști și ne-am rugat pentru un miracol, din păcate s-a stins din viață”, se arată pe pagina oficială GoFundMe, care strângea bani pentru actriţă, postarea incluzând și detalii despre cum finanțele familiei au fost afectate de tratamentul împotriva cancerului.

Galyn Gorg s-a născut în Los Angeles, a crescut în Hawaii și după ce a absolvit facultatea și-a început cariera de dansatoare și actriță. Ea şi-a făcut debutul în videoclipul „Sharp Dressed Man” al formației ZZ Top, după care au urmat roluri în filme precum The Wrong Guys și Down Twisted.

În RoboCop 2, Gorg a interpretat rolul lui Angie, dar a jucat şi în filme ca Point Break, Storyville, Judgement Night și A Christmas în Royal Fashion. De asemenea, Galyn Gorg a făcut carieră în seriale precum Prinţul din Bel Air, alături de Will Smith (foto jos), Parks and Recreation, Twin Peaks, Star Trek: Voyager sau Lost.