Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani

Doliu la Hollywood! Brad William Henke a murit la 56 de ani! Actorul cunoscut pentru rolurile din "Orange Is the New Black" și "Justified", s-ar fi stins în somn, pe 29 noiembrie.

02 dec. 2022, 10:54
Doliu la Hollywood! Un actor din serialul ”Orange Is the New Black” a murit în somn, la doar 56 de ani

Doliu la Hollywood! Brad William Henke, cunoscut pentru rolurile din „Orange Is the New Black” și „Justified”, a trecut în neființă. Actorul a murit în somn pe data de 29 noiembrie.

El a jucat rolul gardianului de închisoare Desi Piscatella din Orange Is the New Black.

Vestea morții sale a fost confirmată și de agentul său, Sheree Cohen.

Până în acest moment, cauza morții nu a fost dezvăluită, dar actorul a avut probleme de sănătate care l-au adus pe patul de spital anul trecut, în luna mai, potrivit cbsnews.com

Citiți și: Doliu la Hollywood! A murit un actor celebru care a jucat în filmele Top Gun și Die Hard

„Brad era un om incredibil de bun, cu energie plină de bucurie. Un actor foarte talentat, îi plăcea să fie parte din comunitatea sa … și îl iubeam la rândul nostru. Gândurile noastre se duc către soția și familia lui”, a transmis managerul actorului, Matt DelPiano.

Regretatul actor s-a născut în Nebraska și a studiat la universitatea din Arizona cu o bursă de fotbalist, apoi a jucat pentru echipa Denver Broncos. A jucat în 1990 la Super Bowl, dar accidentările au dus la retragerea sa în 1994.

„Am încercat să fiu antrenor de fotbal și au fost doi ani grei. Nu am știut ce să fac cu viața mea. Din fericire, aveam nevoie de bani, așa că am acceptat să joc într-o reclamă, aveau nevoie de personaje extra care să fie fotbaliști. După aia, cineva m-a invitat la cursuri de actorie, am văzut ce fac acolo, am început să mă duc și mi-a plăcut”, povestea actorul despre intrarea lui în lumea filmului, conform spynews.ro

Actorul Brad William Henke a mai jucat în „Lost”, „October Road” și „Draft Day”. Recent, a jucat în miniseria postapocaliptică „The Stand”.

Citiți și: Jason David Frank s-a sinucis. Celebrul actor avea numai 49 de ani