Jason David Frank s-a sinucis. Celebrul actor avea numai 49 de ani

Jason David Frank, actorul care a jucat unul dintre rolurile principale din serialul american Power Rangers, a murit la vârsta de 49 de ani.

21 nov. 2022, 10:10
Jason David Frank s-a sinucis. Celebrul actor avea numai 49 de ani

Unul dintre personajele principale din serialul american Power Rangers, devenită celebră în anii ’90, Jason David Frank, s-ar fi sinucis la vârsta de 49 de ani, potrivit TMZ.

Actoru este cunoscut pentru interpretarea rolului lui Tommy Oliver din seria francizei „Mighty Morphin Power Rangers”, care datează de la debutul serialului pentru copii din 1993, introdus ca unul dintre cei șase super-eroi care luptă împotriva răufăcătorilor, a crimelor și a monștrilor, mascat și  cu abilități extraordinare de kung-fu.

Citește și: Tragedie în lumea artistică din România. A murit un mare actor şi regizor: „Dumnezeu sa îl ţină în dreapta Sa!”

Jason David Frank a mai jucat și în alte proiecte Power Rangers, precum Power Rangers Zeo, Turbo și Dino Thunder.

Abilitățile de luptă din cadrul serialului s-au transpus și în lumea reală. Actorul a fost luptător MMA profesionist, cu performanțe în Taekwondo, Muay Thai, Judo, Jiu-Jitsu brazilian și alte discipline. A luptat la nivel profesionist din 2008 până în 2010.

Citește și: Fiul actorului Tim Roth a murit la vârsta de 25 de ani: „La naiba cu cancerul”