Doliu la Holywood. Michael Douglas este în stare de şoc. Fosta sa logodnică a fost asasinată

Michael Douglas a început luna martie a acestui an cu o veste foarte tristă. Fosta sa logodnică Nancy Pfister a fost găsită moartă în casa acesteia din Aspen, Colorado.

06 mart. 2014, 15:05

Nancy Pfister era un membru cunoscut al comunităţii, dar era celebră printre localnici pentru perioada agitată din tinereţe, când printre prietenii acesteia se numarau fraţii Kennedy, Jack Nicholson, Cher, dar şi Michael Douglas cu care apropiaţii susţin că a fost logodita o perioadă de timp. 

Citeşte şi Surpriză de proporţii: Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, din nou împreună

Presupuşii autori ai crimei sunt William Francis Styler II (65 de ani) şi soţia sa Nancy Styler (62 de ani). Aceştia erau chiriaşii victimei. Pfister şi-a luat anul trecut o vacanţa prelungită în Australia, perioadă în care casa a fost închiriată celor doi soţi.

Conform ABC News, fiica lui Nancy, Juliana, a declarat că mama ei s-a certat cu chiriaşii datorită restanţelor pe care aceştia le aveau la plata chiriei. Ea a decis să işi întrerupă vacanţa şi să se intoarcă în Aspen pentru ai confrunta pe cei doi.

Citeşte şi Michael Douglas spune că a făcut cancer din cauza SEXULUI ORAL

Poliţia din localitate nu a furnizat presei detalii referitoare la anchetă, precizând doar că toate resursele departamentului vor contribui la desfăşurarea cercetărilor, mai ales că acestă crimă este prima care are loc în districtul lor din 2001 încoace.

Suspecţii se vor prezenta în faţa judecatorului în data de 17 martie.