Doliu la IPJ Dâmboviţa. Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale a murit după ce s-ar fi vaccinat cu Johnson

Doliu la IPJ Dâmbovita! Seful Serviciului de Investigatii Criminale a murit fulgerător, la vârsta de 50 de ani. Potrivit unor surse, comisarul s-ar fi vaccinat în timp ce era infectat cu coronavirus.

14 oct. 2021, 15:21
Doliu la IPJ Dâmboviţa. Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale a murit după ce s-ar fi vaccinat cu Johnson

Doliu la IPJ Dâmboviţa. Comisarul şef de poliţie Preda Aurelian din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a murit. Acesta avea doar 50 de ani.

Doliu la IPJ Dâmboviţa. Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale a murit

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa deplânge moartea colegului lor şi a trasmis un mesaj de condoleanţe familiei.

Citeşte şi Pacient mort după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi

„Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție  PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie, a trecut la cele veșnice.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.

Drum lin spre ceruri, Relu!”, este mesajul transmis de IPJ Dâmboviţa.

Comisarul șef, Aurelian Preda, de la Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, s-ar fi vaccinat in timp ce era infectat cu coronavirus. Presa locală spune că politistul nu ar fi stiut ca e infectat si s-ar fi vaccinat cu Johnson. Rămâne ca necropsia să stabilească cauza morții.

Citeşte şi Profesor mort de COVID la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Capitală