Pacient mort după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi

Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a aruncat de la etajul opt al Spitalului Județean de Urgență, sub privirile îngrozite ale pacienților din salon. Acesta se întorsese de curând din Italia și era internat pentru investigații medicale.

14 oct. 2021, 14:57
Pacient mort după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi

Pacient mort după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, din comuna Scânteieşti, judeţul Galaţi. Acesta locuia în Italia.

Pacient mort după ce s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi

Bărbatul în vârstă de 81 de ani era internat pe secţia de Gastroenterologie pentru investigaţii medicale. Nu se ştie încă ce l-a determinat să se arunce în gol de la etajul opt al spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galați.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galați a deschis un dosar penal în acest caz.

„Nu sunt cunoscute în momentul de față motivele care l-au determinat pe acesta să recurgă la acest gest. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Galați.

Citeşte şi Accident cumplit la metrou. O adolescentă s-a aruncat în fața trenului la stația Unirii, sub privirile îngrozite ale călătorilor

Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Bărbatul suferea de depresie

Primarul unei comune din Vaslui, găsit spânzurat într-un spital privat. Cristi Spiridon, primarul comunei Pogana, se trata de depresie într-o clinică privată din judeţul Alba.

Angajaţii clinicii private au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMUR. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa edilului din Vaslui.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit primelor informaţii, primarul din Pogana suferea de o depresie puternică şi dorea să își dea demisia de la conducerea instituției publice pentru a se ocupa de afacerile familiei.

Cristi avea 53 de ani şi a fost ales ca primar, la primul mandat, la alegerile locale din 2020. Acesta a absolvit Facultatea de Zootehnie din Iaşi, apoi, s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Luassane, iar lucrurile pe care le-a învăţat acolo l-au ajutat să îşi deschidă propria afacere.

Citeşte şi Medicul Mihai Craiu: „Atâtea tentative de suicid la copiii mai mari nu am văzut în 30 de ani de meserie”