Doliu pentru bărbaţii din lumea întreagă: cea mai sexy actriţă de filme XXX a murit subit la 20 de ani

Olivia Nova, o actriță de filme pentru adulți, a murit, subit, la numai 20 de ani, relatează publicația Mirror. Informația a fost confirmată chiar de către agentul tinerei.

RomaniaTV.net
09 ian. 2018, 15:52

Olivia Nova a murit la vârsta de 20 ani, iar informația a fost confirmată de către agentul tinerei, scrie The Sun. Reprezentanți ai agenției sale s-au declarat „mai mult decât șocați de moartea subită”.

„Deși a fost reprezentată de Direct Models pentru numai o perioadă scurtă de timp, am ajuns să o cunoaștem pe Olivia drept o fată frumoasă cu o personalitate foarte dulce și blândă. Încă una, mult prea tânără, suntem mai mult decât șocați și, cu siguranță, a fost complet din senin. Odihnește-te în pace, dulce înger,” a fost mesajul transmis de reprezentanți, într-un comunicat oficial.

Agentul său o descrie pe Olivia ca fiind „o fată frumoasă cu o personalitate drăguță și gingașă și într-un fel mult prea tânără”.

Cauza morții este momentan necunoscută. Olivia Nova este a patra actriță de filme pentru adulți care a murit, în ultimele patru luni. 

Tânăra lucra din luna martie a anului trecut în industria filmelor pentru adulți, iar la vârsta de 12 ani și-a început cariera de model.