Doliu pentru fanii serialului „Urzeala tronurilor”. A murit la 29 de ani la un safari în Africa

Cei care îndrăgesc serialul-fenomen difuzat de HBO, “Urzeala Tronurilor”, au primit o veste cutremurătoare. Katherine Chappell, editor de efecte speciale pentru producția câștigătoare a patru premii Emmy a murit în timpul unui safari în Africa.

03 iun. 2015, 14:25
Doliu pentru fanii serialului „Urzeala tronurilor”. A murit la 29 de ani la un safari în Africa

Katherine Chappell (29 de ani), care lucra ca editor de efecte speciale pentru serialul “Urzeala Tronurilor”, plecase în Africa de Sud cu o organizație nonguvernamentală pentru protecția animalelor, care strânsese bani pentru stoparea braconajului în această țară.

Femeia se afla într-un safari, în Lion Park, de lângă Johannesburg, când a fost atacată de o leoaică. Rănile provocate au fost atât de grave, încât tânăra nu a supraviețuit.

Mai mult, ghidul safari-ului, Pierre Potgieter, în vârstă de 66 de ani, a încercat să o scoată pe Katherine din ghearele felinei, însă și acesta a fost rănit la brațe, suferind mai apoi un infarct.
Acesta a primit îngrijiri la spital, iar acum este în afara oricărui pericol.

Anchetatorii, care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc atacul, susțin, din datele preliminare, că geamurile autovehiculului erau deschise în momentul excursiei prin savana sud-africană