Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară. Gabriela Nistor trece prin momente grele: „Dumnezeu să-ţi mângâie sufletul”

Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară. Gabriela Nistor trece prin cele mai dureroase momente după ce mama ei s-a stins din viaţă. Artista a publicat un mesaj sfâşietor prin care anunţă că în ziua înmormântării, va lansa o melodie în memoria mamei sale.

26 apr. 2023, 15:02
Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară. Gabriela Nistor trece prin momente grele: „Dumnezeu să-ţi mângâie sufletul”
Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară

Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară. Gabriela Nistor trece printr-o perioadă dureroasă, după ce mama ei s-a stins din viaţă. Artista a transmis un mesaj emoţionant prin care spune că deja o arde dorul de mama ei.

Doliu pentru o cântăreaţă de muzică populară

MAMA MEA In ochii tai s-a oglindit toată existenta mea, privirea ta blândă m-a urmărit pretutindeni!!! M-ai învățat sa pasesc, m-ai învățat sa vorbesc, m-ai învățat sa iubesc, m-ai învățat sa dăruiesc, mi-ai dat har și puterea de a învinge. Pentru tot și toate îți mulțumesc din suflet!!! Dorul deja ma arde, MAMA MEA.

Dumnezeu sa-ti mângâie sufletul și sa îl așeze de-a dreapta SA!!! Vineri, 21 Aprilie, in Sfanta zi de Izvorul Tămăduirii, la ora 13, ne vom lua rămas bun iubita mea!!! Tot vineri o sa iti dăruiesc ultimul cadou care as putea sa ți-l mai ofer, doar atat mai pot, o melodie: CÂNTEC PENTRU MAMA MEA! Pentru cei care doriti sa fiti alături de noi, va așteptăm la Capela de pe strada Nicolae Iorga nr. 23 din Sibiu!”, a transmis Gabriela Nistor.

Citeşte şi: Cunoscută cântăreață de muzică populară, la un pas de moarte: „Am intrat în șoc anafilactic și am stat la Terapie Intensivă”

Artista mai are un frate cu trei ani mai mare, iar pe tatăl ei l-a pierdut în urmă cu mai bine de 15 ani. Cântăreaţa a avut o legătură extrem de stransă cu ambii părinţi, cărora le datorează tot ceea ce este acum.

Am crescut intr-o familie cu multa dragoste. Nu provin dintr-o familie de bogati. Am avut dragostea parinteasca si pot sa spun ca nu ne-a lipsit nimic, saracii, ei si-au dat silinta sa avem tot ce ne trebuie. Tata a decedat, mama este cu mine, o iubesc din tot sufletul, nu mai stiu ca se fac pentru ea si ea pentru mine. 80% din viata si-a dedicat-o pentru mine.”, mărturisea artista într-un interviu acordat regretatului Aurelian Preda, potrivit Star Popular.