Cunoscută cântăreață de muzică populară, la un pas de moarte: „Am intrat în șoc anafilactic și am stat la Terapie Intensivă”

Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de moarte. Anamaria Iorga a trecut printr-o serie de probleme care i-au pus sănătatea în pericol. Din fericire, acum este bine și vorbește de perioada grea prin care a trecut.

05 apr. 2023, 21:31
Cunoscută cântăreață de muzică populară, la un pas de moarte: „Am intrat în șoc anafilactic și am stat la Terapie Intensivă”
Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de moarte

Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de moarte. În ultima vreme, Anamaria Iorga a fost absentă pe rețelele sociale, iar motivul real a fost starea de sănătate precară pe care a avut-o. A preferat să stea deoparte de ochii curioșilor și pentru că în viața ei a apărut o ființă nouă, artista devenind mamă în anul 2021.

Cântăreața de muzică populară a fost la un pas de moarte

Din pandemie și până acum, am făcut o pauză mai mare. Nu am fost atât de activă pe rețelele sociale fiindcă am vrut să mă bucur de fetița mea, dar și din cauza unor probleme medicale apărute. La câteva săptămâni după a doua doză de vaccin, am răcit.

Am mers la medic și mi-a dat un tratament obișnuit, pe care îl luam de atâția ani, eu având o sensibilitate mai mare la gât. Am făcut alergie după acel tratament și am intrat în șoc anafilactic. Am ajuns la urgențe. Am stat la Terapie Intensivă o zi și apoi m-au internat o săptămână”, a dezvăluit Anamaria Iorga, pentru Fanatik.ro.

Sănătatea i-a dat de furcă și atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, un alt episod pe care ar vrea să îl uite. „Mi s-a declanșat o rinită alergică acută, cu o deviație de sept. Aveam o creastă septonazală. Am făcut tensiune, ceea ce a provocat ruperea membranelor (mi s-a rupt apa) și am născut imediat. Am rămas cu nara dreaptă înfundată timp de 8 luni.

Având copil mic și alăptând, nu m-am putut trata. În tot timpul ăsta, mi-a fost afectată prezența la evenimente, fiindcă îmi era foarte greu să cânt. Am dezvoltat o ciupercă în sinusul drept. Și, după spusele doctorului, putea să se localizeze la ochi sau la cap. Puteam să fac meningită și să mor, în mod sigur!

După toate acestea, am încercat să îmi revin atât fizic, cât și psihic. De aceea nu am fost atât de activă în social-media”, a mai povestit artista.

Citește și: Clipe de coșmar pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară: ”Sora de doi ani a murit în brațele mele”

Cine este Anamaria Iorga?

Anamaria Iorga este o interpretă de muzică populară cunoscută mai ales în zona Olteniei. Artista provine dintr-o familie numeroasă, iubitoare de folclor și tradiții (aceasta mai are 5 frați, ea fiind a treia în ordinea venirii pe lume).

Cântăreața locuiește în prezent în Râmnicu Vâlcea și e căsătorită din luna februarie a anului 2019 cu un polițist. Pe fetița ei, Teodora-Elena, a adus-o pe lume în luna mai a anului 2021.

Anamaria a studiat la Timișoara și a terminat Școala Populară de Arte. În prezent, este solistă a Orchestrei Profesioniste „Rapsodia Vâlceană”, a Centrului de Creație Vâlcea.