Doliu uriaș în arta românească. O cunoscută artistă a murit într-un groaznic accident în Bulgaria

Este doliu uriaș în arta românească. O tânără artistă a murit în urma unui accident înfiorător, în Bulgaria.

16 iul. 2023, 14:06
Doliu uriaș în arta românească. O cunoscută artistă a murit într-un groaznic accident în Bulgaria

Oana-Elena Ionel s-a stins din viață în urma unui accident teribil în Bulgaria. Frumoasa artistă a plecat din această lume mult prea devreme, lăsând în urma ei multă durere.

Anunțul a fost făcut de Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Pictură Bucureşti. Pe pagina de Facebook a instituției se specifică faptul că artista a încetat din viață la finalul lunii mai, însă ea va fi repatriată abia luni, 17 iulie.

Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Pictură Bucureşti anunță cu adânc regret trecerea la cele veșnice a colegei noastre OANA-ELENA IONEL.
La 28.05.2023 artista Oana Elena Ionel a murit intr-un groaznic accident de circulație în Bulgaria. În 17.07.2023 va fi repatriată. Înmormântarea va avea loc în ziua de 19.07.2023 la cimitirul Sarata 2 din Bacău. Durerea familiei este imensă. Transmitem compasiune familiei, prietenilor, tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o. Dumnezeu să o ierte’‘, este mesajul postat pe Facebook.

În urma anunțului trist, numeroase mesaje de condoleanțe au fost transmise de cei care au cunoscut-o și i-au apreciat arta.

Doliu imens în lumea muzicală din România. Celebrul instrumentist de la Filarmonica „G.Enescu” și-a dat ultima suflare, la doar 67 de ani

Doliu mare în România.

Profesorul și muzicianul Florenel Ionoaia a murit la vârsta de 67 de ani. Artistul a fost prim oboist șef-partidă în cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „G. Enescu” București și profesor universitar la Universitatea Națională de Muzică din București.

Acesta a obținut două premii A.T.M. și premiul I la Concursul „Gh. Dima” – Cluj Napoca, după absolvirea cursurilor universitare. În 2004, Florenel Ionoaia a fost distins cu Medalia „Meritul Cultural”.

CITESTE SI: Doliu în fotbalul mondial! A murit Luis Suarez Miramontes, legendă a lui Inter și Barcelona, primul spaniol câștigător al Balonului de Aur