Doliu uriaş în învăţământul românesc! Sora regretatului Dan Spătaru, profesoară de Limba şi Literatura Română, a plecat în veşnicie

Învăţământul românesc este în doliu. Regretata profesoară Anca Nicola, care activa în cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, s-a stins din viaţă. prof Anca Nicola a fost sora mai mare a regretatului artist Dan Spătaru.

21 iun. 2022, 15:25
Doliu uriaş în învăţământul românesc! Sora regretatului Dan Spătaru, profesoară de Limba şi Literatura Română, a plecat în veşnicie

Doliu uriaş în învăţământul românesc! Anca Nicola, profesoară de limba și literatura română, s-a stins din viață, marți. Anunţul trist a fost făcut de către Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Anca Nicola a moştenit pasiunea pentru educarea copiilor de la părinţi, ambii fiind învăţători.

S-a stins din lumea aceasta distinsa Doamnă Profesoară de Limba si literatura română, Anca Nicola. Fie ca Domnul Vieții și al Iubirii veșnice să îi reaprindă candela sufletului în bucuria fără de sfârșit a Împărăției Sale! Slujba religioasă de înmormântarea va avea loc mâine, miercuri, 22 iunie ora 13.00 la Biserică Sf Apostoli din Medgidia. Veșnică să îi fie pomenirea!”, a anunţat liceul din Medgidia.

Doliu uriaş în învăţământul românesc! Val uriaş de mesaje de condoleanţe după dispariţia profesoarei

Foşti elevi şi persoane cu care a interacţionat de-a lungul vieţii şi-au exprimat profundul regret pentru dispariţia profesoarei.

Citeste si A murit mezzosoprana Iulia Buciuceanu. Era sora mai mică a actriţei Tamara Buciuceanu

„Doamna profesoară Anca Nicola (Puica) a încetat din viață! Condoleanțe familiei și Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

„O veste foartă tristă. Îmi aduc aminte de prezența dumneaei elegantă, de zâmbetul discret si de caldura pe care o transmitea elevilor. Si, pentru ca eram si prieteni de familie, de minunatele prajituri. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul frumos. Condoleanțe familiei”.

„Regretul meu sincer pentru trecerea in nefiinta a distinsei profesoare d na Anca Nicola, ne a insotit in tabara de la Cozia, si a fost o mare veselie si distractie datorita d nei profesoare plina de viata, distinctie si frumusete, semana foarte mult fizic cu marele cantaret de muzică ușoară Dan Spataru fratele dumneaei! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”

„Dumnezeu sa o odihnească în pace .Condoleante familiei .A fost o profesoară cu un suflet cald”

Citeste si Drama lui Liviu Guță! Mama lui îi făcea parastase crezând că a murit