Drama lui Liviu Guță! Mama lui îi făcea parastase crezând că a murit

Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, duce o viaţa fără griji. Are bani şi nu trebuie să se mai gândească la ziua de mâine. Dar situaţia cântăreţului nu a fost mereu aşa.

19 iun. 2022, 11:44
Drama lui Liviu Guță! Mama lui îi făcea parastase crezând că a murit

Liviu Guță a trecut prin momente grele în urmă cu mai bine de 20 de ani. Invitat la emisiunea „În Oglindă”, Liviu Guță a povestit că în tinereţe a fugit de acasă în speranța că va avea un viitor mai bun în altă țară. A muncit ilegal în Iugoslavia, iar apoi a plecat în Austria. Aici, a fost arestat. Cântăreţul a povestit că de frică a început să mănânce pașaportul pe care îl avea asupra lui.

„M-au arestat, mi-au pus piciorul pe cap, am început să mănânc pașaportul”, spune Liviu Guță. A ajuns în închisoare. Timp de 3 ani, familia nu a ştiut nimic de el. Mama lui îi făcea parastase crezând că a murit.

Citeşte şi: Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

Liviu Guţă a vorbit şi despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Artistul a spus că tatăl său a fost un om dur, foarte exigent, un om „rău”.

Citeşte şi: Sorina Manelista îl demolează pe Guță de pe patul de suferință. Conectată la aparatul de oxigen, șterge pe jos cu el. ”Ai mâncat salam alterat și pită pe capota mașinii”