Doliu uriaş în politică! Consilier Pro România, împuşcat mortal la vânătoare

O tragedie a avut loc sâmbătă pe fondul de vânătoare Deta, judeţul Timiş. Un consilier local a murit, după ce a fost împuşcat din greşeală chiar de naşul fetiţelor lui.

12 feb. 2022, 20:45
Doliu uriaş în politică! Consilier Pro România, împuşcat mortal la vânătoare

Cristian Robu, consilier Pro România în localitatea Deta, a murit la doar 36 de ani în timpul unei partide de vânătoare organizate în zona localităţii Livezile, pe fondul de vânătoare Deta. Cel care l-a împuşcat din greşeală a fost chiar prietenul său. Este vorba despre Daniel Paraschiva, fost candidat la consiliul local Deta din partea PSD și nașul fetițelor sale, conform Pressalert.

Cristian Robu şi Daniel Paraschiva participau la o vânătoare de fazani.

„Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia un bărbat de 36 de ani a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeşte şi: Joe Biden, mesaj ameninţător pentru Vladimir Putin dacă invadează Ucraina. „SUA împreună cu aliaţii vor reacţiona decisiv”

Cristian Robu a fost împuşcat în zona pieptului. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a decedat.

Potrivit anchetatorii, toţi cei care participau la vânătoare deţineau legal armele. În urma incidentului şocant, poliţitşii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Cristian Robu era consilier local la Deta din partea partidului Pro România. Era căsătorit și avea doi copii.

„E greu să ne găsim cuvintele în momente ca acestea. Ne gândim la Cristi, la familia sa și ne rugăm pentru sufletul lui. A fost un coleg de nădejde, un camarad în adevăratul sens al cuvântului, un tânăr harnic cu o inimă mare. Inimă care astăzi a încetat să mai bată în urma unui tragic eveniment. Dumnezeu să te odihnească, Cristi!”, a transmis Pro România Timiș.

Citeşte şi: Traian Băsescu explică de ce România trebuie să susţină Ucraina. „Dacă privim pe hartă vedem cu uşurinţă că după Ucraina urmăm noi”