EXCLUSIV| Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România! ”Oamenii au nevoie să fie reprezentați de niște politicieni mai educați și mai serioși”

Victor Ponta a anunțat duminică seară, în exclusivitate, la România TV, că partidul său Pro România va candida singur la alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna iunie a acestui an.

14 ian. 2024, 22:30
EXCLUSIV| Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România! ”Oamenii au nevoie să fie reprezentați de niște politicieni mai educați și mai serioși”
Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România

Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România. Președintele Pro România a declarat că în 2023 a încercat o alianță politică cu PSD care nu s-a materializat.

Citește și EXCLUSIV| Victor Ponta, despre protestele fermierilor. ”Am început greu anul. Le-a ajuns cuțitul la os la foarte mulți oameni”

Victor Ponta revine în forță pe scena politică din România

Victor Ponta a subliniat că românii au nevoie să fire reprezentați de niște politicieni mai educați și mai serioși și în campania electorală atât el cât și colegii săi le vor spune oamenilor ce pot să facă în următorii cinci ani.

Problemele oamenilor sunt atât de mari încât ce fac eu și colegii mei de la Pro România sunt mai puțin importante. Da, vom candida pentru Parlamentul European, dar acum, sincer, cred că mi-aș dori de mâine ca cei care sunt acum la guvernare, PSD-PNL să înțeleagă că idea asta de a amâna toate aceste problemele pentru după alegeri s-ar putea să nu funcționeze și nici nu ar fi bine să funcționeze pentru că tot amânând problemele nu ai cum să le rezolvi că e vorba de AUR sau USR. S-ar putea ca oamenii la supărare să voteze așa ca la supărare. Eu în continuare cred și asta am vorbit și cu colegii mei de la Pro România să le spunem oamenilor ce putem să facem și de ce au nevoie oamenii să fie reprezentați de niște politicieni mai educați și mai serioși”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat dacă va deschide lista Pro România la alegerile europarlamentare care vor avea loc în iunie, Victor Ponta a răspuns: ”Pro România e din aceeași familie social democrată ca și PSD. Dacă am încercat anul trecut să avem o formă de colaborare, dar nu s-a putut, nu din cauza noastră, atunci da vom candida singuri”

Cât despre alegerile pentru primăria Capitalei, Victor Pont a exclus orice posibilitate de a candida pentru funcția de primar. Mai mult, politicianul a afirmat că Bucureștiul are nevoie de un alt primar față de Nicușor Dan.

”Cred că Bucureștiul are într-adevăr nevoie de un alt primar decât Nicușor Dan  și cred că Bucureștiul este o zonă total diferită pentru că aici sunt bani și de ei își bat joc. Sunt primari care își fac treaba bine, dar Primăria Generală, nu”, a mai spus fostul premier.

Citește și Victor Ponta nu se întoarce în PSD! Corina Crețu: „Pro România candidează singur la alegerile europarlamentare cu Ponta cap de listă”