Dominic Fritz a devenit tată. Primarul Timişoarei are o fetiţă care va primi un nume special

Primarul Timişoarei a făcut marele anunţ pe Facebook. Edilul a anunţat că micuţa va purta numele Maya Luming Lin.

08 oct. 2021, 17:17
Dominic Fritz a devenit tată. Primarul Timişoarei are o fetiţă care va primi un nume special

Dominic Fritz a devenit tată de fetiţă. Edilul a postat o fotografie în care îşi ţine fiica în braţe, fotografie însoţită de un text emoţionant.

În vremuri de pericol o vulnerabilă minune … Bine ai venit, mica noastră timişoreancă. Ce responsabilitate pentru noi să-ţi croim un oraş, o ţară, o Europă în care să-ţi poţi atinge potenţialul”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

Citeste si Dominic Fritz, revoltat de modul în care a împărţit Florin Cîţu banii pentru primării: „Timişoara nu a primit niciun leu. Miroase a răzbunare politică”

Dominic Fritz a anunţat, tot pe Facebook, în luna august că s-a căsătorit.

De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos şi recunoscător pentru iubirea şi sprijinul ei necondiţionat, şi că şi-a găsit locul, cu mine, la Timişoara”, a scris atunci edilul pe reţeaua de socializare.

Fostul edil al Timişoarei Nicolae Robu, în război cu Fritz

Fostul edil Nicolae Robu a menţionat că în dreptul lui Dominic Fritz este trecută rezidenţa şi nu domiciliul şi a afirmat că speră ca de această dată instituţii precum Procuratura sau DNA să se sesizeze legat de că actualul primar nu poate ocupa funcţia deoarece nu are domiciliul în Timişoara, aşa cum cere legea.

„DNA, SĂ VINĂ SĂ ÎL IA!

Iată în poza atașată dovada clară, GENERATĂ CHIAR ÎN INSTITUȚIA NUMITĂ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TIMIȘOARA, a faptului că dl Fritz NU ARE DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA!

Presupun că pe cei de la Evidența Populației, subordonați d-lui Fritz, s-a pus presiune să accepte declarația de căsătorie fără a li se prezenta actul cu domiciliul mirelui, pe care îl cere, fără echivoc, legea, pt ca el să nu fie “desecretizat”, fiind, cum am tot spus, garantând 100%, în Germania!-, ci să scrie în acea rubrică, PE FALS, cum a făcut dl Fritz la alegeri, adresa sa de locuire temporară în Timișoara.

Remarcăm că pt mireasă este scris corect, așa cum cere legea, orașul de domiciliu și țara. Orașul de domiciliu, nu de rezidență, punctez, domiciliul și rezidența fiind noțiuni juridice total diferite!

Presupun, în continuare, că cei de la Evidența Populației au refuzat să facă falsul cerut și, ca să scape de presiune, au recurs la un subterfugiu, care este tot o ilegalitate, dar mai mică decât falsul și au acceptat declarația d-lui Fritz chiar așa neconformă cu cerința legii, dar neconformă “la vedere”, nu făcută să pară conformă, cum și-a făcut dl Fritz toate declarațiile din dosarul de candidatură.

Nu-mi pot închipui că Procuratura, Procuratura Specială numită DNA, celelalte instituții ale Statului Român, nu se vor sesiza nici acum, să-i trimită în judecată pe acești indivizi care în mod atât de clar reprezintă UN GRUP ORGANIZAT, după părerea mea cu compoziție inspirată din ce a consacrat Mafia, pur și simplu și nu vreau să detaliez!

Eu refuz statutul de colonie pt țara mea, pe care văd cu durere că alții vor să ni-l confere, sub aplauzele sau chiar cu sprijinul unor compatrioți, mulți suspuși, chiar foarte suspuși!

Stimați Procurori, Stimați Judecători, ați fi acceptat vreunul dintre dv ca un cetățean cu domiciliul în Dumbrăvița -de exemplu- să candideze la Primăria Timișoara sau ca eu, în timp ce eram Primar, având la alegeri domiciliul în Timișoara, să mi-l schimb pe parcursul mandatului pe Dumbrăvița -iarăși de exemplu- și totuși, să continui să fiu Primar, când legile cer ca atât la alegeri, cât și pe tot parcursul mandatului, domiciliul Primarului să fie în unitatea administrativ teritorială în cauză?! SUNT CONVINS CĂ NU, sunt convins că v-ați fi făcut datoria cu profesionalism, așa cum sunt încrezător că v-o veți face și în cazul Fritz, Nemeth etc. Căci dacă domiciliul în Dumbrăvița nu e acceptabil, nu-mi închipui că poate fi acceptabil domiciliul în Germania!

P.S. Remarcați cum toți ceilalți însurăței, inclusiv viitoarea d-nă Fritz, cum am arătat deja, au în declarație domiciliul, punct!

Dezvăluirea a fost făcută de ziuadevest, sub semnătura Lucian Paulescu, căruia îi adresăm felicitări pt serviciul făcut prin ea ideilor de adevăr și legalitate„, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.


loading...