Dominic Fritz, după vaccinare: „Am pus şi eu umărul. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru”

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca ”pentru că este un vaccin sigur şi eficace”. Fritz a fost infectat cu coronavirus acum mai puțin de trei luni.

02 apr. 2021, 14:52
Dominic Fritz, după vaccinare: „Am pus şi eu umărul. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru”

Dominic Fritz a declarat vineri, după ce s-a vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2, că este îngrijorat de faptul că în Timişoara a încetinit ritmul de înscriere pentru imunizare, iar câteva centre de vaccinare nu funcţionează la capacitatea maximă, din această cauză.

„Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru .

M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!

Dominic Fritz, îngrijorat de ritmul de vaccinare din Timişoara

Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate.

Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală.

Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură.
Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum

https://programare.vaccinare-covid.gov.ro

Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa.”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu: Starea de alertă se va prelungi pe 14 aprilie. Atunci se decid şi restricţiile de Paşte


loading...
Partenerii noștri