Dominic Thiem, propunere-şoc pentru Serena Williams după incidentul de la Roland Garros

Serena Williams, 10 WTA, şi Dominic Thiem, 4 ATP, au fost protagoniştii unui moment controversat, pe 2 iunie, la Roland Garros. Acum, cei doi ar putea juca împăreună la dublu mixt.

11 iun. 2019, 15:26
Dominic Thiem, propunere-şoc pentru Serena Williams după incidentul de la Roland Garros

Dominc Thiem i-a propus Serenei Williams să facă echipă la dublu mixt, la Wimbledon sau la US Open, pentru a se împăca după incidentul la care au fost protagonişti, la Roland Garros.

ROLAND GARROS 2019. Serena Williams şochează din nou asistenţa, cu ţinuta sa. Până şi soţul său a fost uimit FOTO

„Vreau să fie clar, ceea ce a realizat Serena Williams este în afara imaginaţiei oricui. Îmi pare un pic rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Poate putem juca la dublu mixt, la Wimbledon sau la New York”, a declarat Dominic Thiem, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Viena.

Rafael Nadal a câştigat al 12-lea său titlu la Roland Garros. Record incredibil al invincibilului spaniol

La Roland Garros, Serena Williams s-a prezentat pentru a susţine conferinţa de presă, dar principala sală era ocupată de Dominic Thiem. Reprezentanţii WTA au decis să îi scoată rapid pe austriac şi pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a acestuia din sală şi să îi mute într-o altă încăpere. În momentul în care a ieşit din sală, Thiem a văzut-o pe Williams şi a înţeles motivul schimbării neprevăzute. Sosit în sala 2, el i-a spus indignat unui reprezentant ATP: „Nu înţeleg, pe bune. Ce naiba? Este o glumă. Trebuie să părăsesc camera pentru că vine ea!”. Apoi, sportivul s-a ridicat de pe scaun şi a plecat!