ROLAND GARROS 2019. Serena Williams şochează din nou asistenţa, cu ţinuta sa. Până şi soţul său a fost uimit FOTO

ROLAND GARROS 2019. Serena Williams revine la Roland Garros într-o costumație specială, după ce anul trecut a purtat controversatul costum de "Catwoman", care a atras numeroase critici.

27 mai 2019, 07:20

ROLAND GARROS 2019. „La un an după ce a mers prea departe cu acel costum parcă inspirat dintr-o panteră neagră, Serena Williams revine la French Open într-o costumație care aduce mai mult cu o zebră. Câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a șocat asistența anul trecut la Roland Garros, după ce a spus că vestimentația de Catwoman o face să se simtă ca un super erou”, scrie Herald Sun.

Președintele Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a declarat ulterior, în Tennis Magazine, că de acum înainte organizatorii vor fi mai atenți la acest aspect. „Cred că uneori s-a mers pera departe. Costumația Serenei, spre exemplu, nu va mai fi niciodată acceptată. Trebuie să respecți jocul și locația în care te afli„, a spus Giudicelli.

Serena Williams, care va evolua în primul tur la Roland Garros în ultimul meci al zilei de luni, cu Vitalia Diatchenko, și-a dezvăluit, pe rețelele de socializare, noua costumație, care aparține designerului Virgil Abloh. La fel ca şi precedentul, noul outfit, cu dungi alb-negre, a stârnit mii de reacții. Una dintre ele a venit chiar de la soțul sportivei, Alexis Ohanian. „La naiba!”, a comentat acesta.