Domnişoara de onoare a Deliei Matache: Nu o să-i lasăm să fure mireasa

Delia Matache se cunună duminică religios cu alesul ei, Răzvan Munteanu, iar domnişoara ei de onoare, Crisy Kyra, este hotărâtă să nu permită furarea miresei.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 10:53
Domnişoara de onoare a Deliei Matache: Nu o să-i lasăm să fure mireasa

Stilista Crisa Kyra i-a fost alături Deliei Matache atunci cand vedeta si-a ales rochia de mireasa, care poarta semnatura Vera Sposa, şi în calitate de domnişoară de onoare o va „apăra” pe cântareaţă la nuntă, pentru ca aceasta nu-şi doreste sa fie furată, scrie Libertatea.ro.

„Nunta este organizată foarte frumos cu multe surprize minunate şi ar fi păcat ca Delia să piardă o parte din aceste momente unice din viaţa ei”, a spus Crisa Kyra.

Cei 500 de nuntaşi care vor fi prezenţi la celebrarea căsătoriei Deliei Matache vor fi întreţinuţi de Horia Brenciu, de artistul Damian Draghici şi ansamblul Doina Gorjului.

Printre delicatesele cu care invitaţii se vor delecta la petrecere se numără piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii.

Citeşte şi Drumul Deliei Matache până la altar: De la filmuleţe deocheate, la o relaţie cu un bărbat însurat