Don Pepe, în culmea fericirii. Soția milionarului este însărcinată. Imagini incredibile cu burtica viitoarei mămici

Toată lumea știe cine este Don Pepe, fiind un personaj cunoscut în lumea mondenă de la noi, și nu numai! Milionarul și soția sa, Maria Căpâlnaș, au făcut pasul cel mare și au organizat o nuntă ca în basme, în urmă cu aproximativ patru luni. Acum, cei doi urmează să devină părinți! Iată imaginile cu tânăra însărcinată!

02 feb. 2024, 22:57

Toată lumea știe cine este Don Pepe, fiind un personaj cunoscut în lumea mondenă de la noi, și nu numai!

Citește și Nuntă de neam prost pe malul lacului Como! Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX. Micii și muștarul mai lipseau de la eveniment

De curând, Maria Căpâlnaș a avut o apariție care a surprins pe toată lumea, mai ales că s-a etalat cu burtica la vedere.

Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie 2023, și nu oriunde, ci în Italia, într-o locație de lux, pe malul lacului Como.

Don Pepe și Maria Căpâlnaș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai ales acum când cei doi așteaptă venirea pe lume a copilului lor.

Soția milionarului, pe numele său Petre Niculae, a fost surprinsă cu burtica la vedere, în timp ce purta o rochie neagră, mulată.

Tânăra a fost surprinsă de paparazzi SpyNews în oraș. Se pare că soția lui Don Pepe se simte destul de bine, și, deși burtica sa pare deja mare, acest lucru nu o oprește să se răsfețe.

Îmbrăcată într-o ținută mulată pe corp, soția milionarului a coborât din mașină și a mers la două saloane de înfrumusețare.

Citește și Reguli noi pentru nuntași în 2024! Câți bani trebuie să scoată mirii din buzunar pentru meniul de la nuntă

Îmbrăcată într-o ținută mulată pe corp, soția milionarului a coborât din mașină și a mers la două saloane de înfrumusețare.

O nuntă ca în povești

Petre Niculae, multimiliardarul cunoscut drept împăratul construcțiilor din România, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Maria, într-o superbă vilă de secol XIX de pe malul lacului Como, din Italia, la începutul lunii octombrie.

Cununia religioasă a avut loc la celebru palat, D’Este, ridicat în secolul al XVI-lea, care a fost decorat cu mii de trandafiri.

Mirii au fost întâmpinați de un cvartet pe picioroange, dar și de invitații care au respectat cu sfințenie dress-code-ul: doamnele, rochie albă, domnii, costum negru și papion, potrivit cancan.ro.

După ce a avut loc evenimentul religios, mirii împreună cu invitații lor s-au retras la celebra Villa d’Este, contruită în secolul XIX, cunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia.