Nuntă de neam prost pe malul lacului Como! Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX. Micii și muștarul mai lipseau de la eveniment

Petre Niculae, multimiliardarul cunoscut drept împăratul construcțiilor din România, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Maria, într-o superbă vilă de secol XIX de pe malul lacului Como, din Italia. Însă, precum spune celebrul proverb: ”poți scoate țăranul din sat, dar nu poți scoate satul din țăran”, afaceristul român a transformat evenimentul care se aștepta a fi unul cu ștaif într-un adevărat bâlci de la care micii și muștarul au lipsit.

05 oct. 2023, 13:00
Nuntă de neam prost pe malul lacului Como! Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX. Micii și muștarul mai lipseau de la eveniment
Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX. Sursa foto: Cancan.ro

Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX. Omul de afaceri în vârstă de 63 de ani și soția sa mult mai tinerică au strălucit în ziua cea mare.

Citește și Nuntă faraonică la Deta. Cuplul a avut 33 perechi de nași și peste 600 de invitați

Petre Niculae, împăratul construcțiilor din România, s-a rupt pe manele într-o vilă de secol XIX

Cununia religioasă a avut loc la celebru palat, D’Este, ridicat în secolul al XVI-lea, care a fost decorat cu mii de trandafiri.

Mirii au fost întâmpinați de un cvartet pe picioroange, dar și de invitații care au respectat cu sfințenie dress-code-ul: doamnele, rochie albă, domnii, costum negru și papion, potrivit cancan.ro.

După ce a avut loc evenimentul religios, mirii împreună cu invitații lor s-au retras la celebra Villa d’Este, contruită în secolul XIX, cunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia.

De-a lungul timpului, această locație superbă a fost frecventată de diverse cupluri celebre, precum Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotele Onassis și Maria Callas, Emily Blunt și John Krasinski.

Ajunși acolo, românii noștii neaoși, după ce și-au făcut poze pentru a umple rețelele de socializare, dar și pentru a rupe gura târgului cu luxul și opulența în care s-au scăldat la nunta lor, s-au rupt pe manele.

Cel care a întreținut atmosfera a fost însuși Adrian Minune, invitat special din România pentru a participa la nunta omului de afaceri.

La nunta lui Petre Niculae au participat 107 invitați printre care și Alina Pușcaș, dar și soțul ei, Mihai Stoenescu, care nu au ratat ocazia să îl felicite pe afacerist.

Pentru că a reușit performanța de a-și lua o soție cu mult mai tânără de cât el împăratul construcțiilor din România nu s-a uitat la bani și și-a  răsfățat invitații cu preparate alese.

La aperitiv, invitații au servit salată cu nectarine, portocale, cimbru și măr, cu piept de rață afumat, zmeură și migdale coapte. Iar la primul fel: risotto „acquarello” cu scoici, suc de lămâie, ierburi și parmezan

Mai mult, la felul principal nuntașii s-au bucurat de file de vită cu piure de trufe, spumă de fois-gras, piure de cartof și ierburi

Nici licorile fine nu au lipsit de la nunta omului de afaceri român. Vinul roșu (Brunello di Montalcino, Altesino, și Amarone della Volpilicella, Masi) și alb (Chardonnay, Jermann), dar și șampania (Cristal Louis Roederer 2014) au curs din abundență pe mese.

Deși toată lumea se aștepta la un vals al mirilor, având în vedere locația istorică în care se aflau, mirii le-au oferit participanților la eveniment o surpriză de proporții,  iar după miezul nopții Adrian Minune și fina lui, Kristiyana, au umplut ringul de dans cu invitații care s-au rupt la propriu pe manele.

Cu siguranță că o astfel de nuntă nu a mai avut loc și sperăm că nici nu o să mai aibă în Villa d’Este.

Citește și Ori la bal, ori la spital! O mireasă din Iași a fugit de la nuntă și s-a dus direct la păcănele: „Când vrei să dublezi darul”