Donald Trump a sărit la gâtul unui reporter al CNN. I-a spus că nu este potrivit pentru munca sa

Preşedintele american Donald Trump a intrat într-o dispută cu un jurnalist despre care şeful Casei Albe a spus că respectivul jurnalist nu ar fi  potrivit pentru meseria lui, adăugând că este o persoană "îngrozitoare". Dar lucrurile nu s-au oprit aici...

07 nov. 2018, 18:49

Reporterul Jim Acosta l-a întrebat pe Trump, în timpul unei conferinţe de presă, despre afirmaţia preşedintelui potrivit căreia ar fi existat pericolul unei invazii iminente de refugiaţi. 

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Din contră, Acosta a continuat să insiste cu întrebări adresate preşedintelui Donald Trump, iar spiritele s-au încins şi mai şi.

Astfel, preşedintele a încercat să îi „închidă gura” lui Acosta, dar a avut ghinion. Un al jurnalist, Peter Alexander, de la televiziunea NBC, i-a luat apărarea lui Acosta.

Preşedintele american a văzut negru în faţa ochilor… Trump i-a „ordonat” jurnalistului să pună microfonul jos…

Mai mult, corespondentul de la American Urban Radio Networks, April Ryan, a încercat să îi pună o întrebare unei jurnaliste dar Trump „i-a închis gura”, potrivit TMZ.

A urmat un alt moment stupefiant, după ce Trump a fost întrebat dacă s-a conformat faţă de cererea de a-şi face publice declaraţiile de venit, întrebare la care Trump a răspuns că acest lucru „ar fi prea greu de înţeles de către Congresul ” SUA.