Donald Trump dă lovitura în modă! Cât costă pantofii din linia personală a fostului președinte

Donald Trump nu încetează să surprindă niciodată. De această dată fostul președinte al SUA a lansat o linie proprie de pantofi. Iată care este prețul cu care se vând.

18 feb. 2024, 12:32

Fostul președinte Donald Trump a inaugurat sâmbătă o nouă gamă de încălțăminte sport, conform informațiilor furnizate de CNN.

Citește și:Prima reacție a NATO, după declarațiile șocante ale lui Donald Trump! ”Subminează întreaga noastră securitate și expune soldaţii americani şi europeni unui risc sporit”

Această lansare a avut loc în contextul în care cu o zi înainte, el și afacerile sale au fost condamnate de către un judecător să plătească o amendă de aproximativ 355 de milioane de dolari în cadrul procesului său civil de fraudă din New York.

Încălțămintea în sine constă în pantofi aurii, cu talpă înaltă și un detaliu distinctiv al steagului american pe partea din spate. Acești pantofi sunt comercializați sub numele de Never Surrender High-Tops, la un preț de 399 de dolari, pe un site nou care vinde, de asemenea, apă de colonie și parfumul marca Trump, denumit Victory47, la un preț de 99 de dolari sticla. Se face referire la numărul 47, dat fiind că el ar fi al 47-lea președinte dacă ar fi reales.

Până sâmbătă seara, cele 1.000 de perechi de pantofi sport la prețul de 399 de dolari s-au epuizat complet pe site. De asemenea, fostul președinte vinde două versiuni ale pantofilor sport care prezintă logo-ul „T” și „45” imprimate pe părțile laterale, la un preț de 199 de dolari. Conform informațiilor de pe site, aceste produse sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii sport Trump nu sunt proiectați, fabricați, distribuiți sau vânduți de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliații lor respectivi. 45Footwear LLC utilizează numele, imaginea și logo-ul Trump în baza unei licențe”.

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes”, a spus Trump, care este tot mai aproape de nominalizarea republicană din 2024 şi de o potenţială revanşă cu preşedintele Joe Biden.

Citește și: Testul care îți arată dacă ai probleme cu memoria. Donald Trump l-a trecut cu punctaj maxim în 2018. Americanii, curioși de rezultatul pe care l-ar obține Joe Biden