Donald Trump este acuzat că a agresat sexual un fost fotomodel la US Open. „M-am simţit scârbită şi violată”

Amy Dorris, un fost fotomodel american, îl acuză pe Trump că ar fi agresat-o sexual în timpul turneului american de tenis, în loja lui, în 1997.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 10:40

Dorris susţine, într-un interviu pentru The Guardian, că actualul preşedinte ar fi sărutat-o forţat, iar ea s-a apărat muşcându-l de limbă. Fostul model spune că s-a simţit scârbită şi „violată” când Trump şi-a plimbat mâinile pe corpul ei, mai ales că acesta o ţinea strâns, astfel că nu a putut să se elibereze.

Avocaţii lui Trump neagă „în modul cel mai categoric” acuzaţiile şi afirmă că niciodată preşedintele american nu a hărţuit-o sau agresat-o în orice fel pe Dorris. Fostul fotomodel l-a cunoscut pe Trump prin intermediul iubitului ei de la acea vreme, Jason Binn, care ulterior l-a numit pe actualul preşedinte „cel mai bun prieten al său”.

Dorris povesteşte că l-a întâlnit pe Donald Trump chiar în faimoasele Trump Towers, înainte să meargă cu acesta şi iubitul ei la US Open, unde preşedintele ar fi început imediat să-i facă avansuri, chiar în prezenţa partenerului său.

Potrivit spuselor lui Amy Dorris, ea ar fi revenit şi a doua zi în loja magnatului, dar acesta nu a mai agresat-o, deşi avansurile au continuat. Aceasta mai susţine că printre invitaţii din loja lui Trump se mai aflau actorul Leonardo DiCaprio şi magicianul David Blane.

Citeşte şi: Sondaj SUA: Joe Biden îl conduce pe Donald Trump cu 9 procente. Pentru reconstrucţia economiei, americanii îl preferă pe Trump