Donald Trump îi provoacă inteligenţa lui Joe Biden. Ce test i-a dat preşedintele SUA rivalului său democrat

Publicat: Joi, 23 Iulie 2020 15:55 // Actualizat: Joi, 23 Iulie 2020 15:55 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele american Donald Trump a dezvăluit detaliile unui test cognitiv la care, spune el, a ”excelat” şi care a arătat că are ”rezistenţa mentală” necesară pentru a conduce Statele Unite şi l-a îndemnat, într-un interviu acordat Fox News, pe rivalul său în alegerile din noiembrie Joe Biden să facă acest test

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, se află într-o dificultate tot mai mare în sondaje, în faţa contracandidatului său democrat, în vârstă de 77 de ani. "Ultimele întrebări sunt mult mai dificile", a declarat Trump, punându-i la îndoială, în mai multe rânduri, capacitatea mentală lui Biden.

Donald Tump a anunţat că textul conţine, de exemplu, „o problemă de memorie". "Ei îţi spun să repeţi cuvinte, nimeni, femeie, bărbat, cameră, televiziune. Eu am spus da, este nimeni, femeie, bărbat, cameră, televiziune".

Citeşte şi Donald Trump avertizează întreaga lume: Pandemia se va înrăutăţi cu siguranţă

"Apoi, zece, cincisprezece, douăzeci de minute ei îţi spun «Vă amintiţi această primă întrebare? Repetaţi". "Iar tu spui; nimeni, femeie, bărbat, cameră, televiziune". "Iar ei spun: este formidabil, cum aţi făcut asta?". "O fac pentru că am o memorie bună", declară Trump.

"Ai nevoie de rezistenţă fizică", continuă el. "Ai nevoie de rezistenţă mentală (...), trebuie să fii ager. Preşedintele Xi este ager, preşedintele Putin este ager. Erdogan este ager".

Interviul a fost ridiculizat rapid pe reţele de socializare. "Serios, nu reuşesc să menţin ritmul ăsta", scrie pe Twitter umorista Sarah Cooper, care a devenit celebră prin parodierea lui Donald Trump. Ea a refăcut un interviu recent acordat de şeful statului american Fox News în care spunea că a "lovit tare" într-un test cognitiv, arătând proba reuşitei testului - o pagină dintr-o carte de colorat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alegeri SUA Donald Trump joe biden test de inteligenta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H