Donald Trump îşi dă în petec. Candidatul la preşedinţia SUA atacă DUR o celebră jurnalistă

Donald Trump și-a înăsprit joi atacurile la adresa unei celebre jurnaliste, Megyn Kelly, pe care a catalogat-o public 'nebună' de mai multe ori în interval de doar 48 de ore, relatează AFP.

18 mart. 2016, 09:09
Donald Trump îşi dă în petec. Candidatul la preşedinţia SUA atacă DUR o celebră jurnalistă

Marți seară, candidatul republican la președinția SUA a încercat să o ridiculizeze printr-un hashtag pe Twitter, ‘Megyn Kelly nebuna‘ (‘[email protected]’).

Miercuri, el a continuat pe același ton, iar joi, în cel puțin trei postări pe Twitter, a numit-o din nou ‘nebună‘ pe jurnalista de la Fox News.

Trump o atacă verbal de mai multe luni, după ce în august Megyn Kelly l-a întrebat în cadrul primei dezbateri republicane despre înclinația sa de a face remarci misogine.

Supraevaluata și [email protected] se plânge mereu de Trump și, totuși, îmi consacră o emisiune a sa. Concentrează-te asupra altora, Megyn„, a scris Trump joi pe Twitter.

[email protected] se plânge că @oreillyfactor nu i-a luat apărarea în fața mea„, a mai postat el, după ce jurnalista a mărturisit revistei More că i-ar fi plăcut să fie mai ferm apărată de către un coleg de la Fox News, Bill O’Reilly, în fața lui Trump.

În ianuarie, Bill O’Reilly l-a intervievat pe Donald Trump, care i-a spus că nu are ‘niciun respect’ pentru jurnalistă, pe care o cataloghează mereu drept ‘pițipoancă’, ‘părtinitoare’ și ‘supraevaluată’.

Bill O’Reilly nu i-a luat apărarea lui Megyn Kelly.

Nu pot să o mai suport„, a scris Trump de asemenea miercuri pe Twitter despre jurnalista de la Fox News, ca și cum nu ar avea nimic mai important, deși aspiră să conducă SUA, comentează AFP.

Nu pot să o mai văd pe Megyn nebuna„, a adăugat el într-o altă postare, făcând din nou referire la celebra jurnalistă care moderează o emisiune de seară la Fox News, ‘The Kelly File’, una din cele mai urmărite ale postului de televiziune.

În afară de postările sale, Trump distribuie și mesaje pe Twitter ale altor persone care o denigrează pe jurnalistă.

În ultimele luni, Trump și-a făcut o adevărată specialitate din jigniri și atacuri persoanele, inclusiv la adresa oponenților republicani: a spus despre Jeb Bush că este un candidat ‘cu energie scăzută’, l-a făcut ‘Micul Marco’ pe Marc Rubio, iar despre Ted Cruz a afirmat că este ‘mincinos’.

Megyn Kelly nu a răspuns direct la noile atacuri ale lui Trump, însă a postat pe contul său de Twitter un sondaj conform căruia jumătate dintre americance au o opinie ‘extrem de proastă’ despre miliardar.


loading...