Donald Trump Jr. are coronavirus. Fiul președintelui în funcție a fost testat pozitiv săptămâna trecută

Fiul cel mare al preşedintelui SUA Donald Trump, Donald Trump Jr, a fost diagnosticat cu COVID-19, transmite CNN, citând declaraţiile unui purtător de cuvânt.

21 nov. 2020, 08:17
Donald Trump Jr. are coronavirus. Fiul președintelui în funcție a fost testat pozitiv săptămâna trecută

„Don a fost testat pozitiv la începutul săptămânii şi de atunci este în carantină”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de CNN. Potrivit aceleiaşi surse, deşi Donald Trump jr. are coronavirus, el este complet asimptomatic şi urmează recomandările medicale pentru COVID-19.

Citeşte şi Avocatul lui Trump, moment jenant în timpul unei conferinţe în care vorbea de fraudarea alegerilor. A început să i se scurgă vopseaua de păr pe faţă

Donald Trump Jr. are coronavirus şi este cel mai recent caz de persoană din apropierea preşedintelui american diagnosticată cu COVID-19, după ce însuşi Donald Trump, prima doamnă Melania Trump, fiul său cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Prieteana lui Donald Trump Jr. Kimberly Guilfoyle a fost testată pozitiv în această vară, în timp ce făceau campanie în ţară pentru Donald Trump.

Andrew Giuliani, fiul avocatului personal al preşedintelui, Rudy Giuliani, a declarat de asemenea vineri că a primit un rezultat pozitiv la testul COVID-19.

Anterior, la începutul lunii octombrie, Donald Trump a anunțat şi el că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, liderul de la Casa Albă a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării. “Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv cu COVID-19. Vom intra în izolare și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom depăși asta împreună”, scria el pe data de 2 octombrie, pe Twitter.