Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare, într-un interviu difuzat marţi de Fox News, relatează agenţia dpa, preluată de Agerpres.

RomaniaTV.net
18 iul. 2018, 06:05
Donald Trump l-a criticat pe fostul şef al CIA John Brennan în legătură cu comentariile referitoare la trădare

„Cred că Brennan este un tip foarte rău şi, dacă avem în vedere aceasta, multe lucruri s-au întâmplat sub supravegherea lui”, a declarat Trump despre Brennan, care a fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) în perioada 2013-2017, în timpul preşedintelui democrat Barack Obama. ”Cred că este o persoană foarte rea”, a mai spus Trump.

Preşedintele american a răspuns astfel la comentariile pe care Brennan le-a făcut despre conferinţa de presă a lui Trump de luni de la Helsinki cu liderul rus Vladimir Putin în care l-a acuzat de ”trădare” pe liderul de la Casa Albă.

Brennan a scris pe Twitter că declaraţiile lui Trump la conferinţa comună cu Putin ”ating şi depăşesc pragul de ‘mari crime şi delicte”’, citând cuvintele din Constituţia SUA care descriu motivele pentru o punere sub acuzare a unui preşedinte.

Citeşte şi: Schwarzenegger îl atacă pe Trump: Ai stat acolo ca un laş. Ai vândut ţara noastră