Donald Trump n-are răbdare nici la reuniunile secrete. A chemat chelnerul la întâlnirea cu şefii spionajului şi a comandat milkshake

Donald Trump a întrerupt un briefing clasificat despre Afganistan, la începutul președinției sale, pentru a-i întreba oficialii de rang înalt ai serviciilor de informații dacă ar dori un milkshake, potrivit unui raport apărut în publicaţia Politico.

20 oct. 2020, 09:07
Donald Trump n-are răbdare nici la reuniunile secrete. A chemat chelnerul la întâlnirea cu şefii spionajului şi a comandat milkshake

„Dorește cineva un milkshake?”, ar fi întrebat Donald Trump, chemând un chelner în cameră. „Avem cele mai bune milkshake-uri, trebuie să le încercați”, a mai spus prşedintele, spre stupefacţia celor prezenţi.

Întâlnirea extrem de clasificată, care s-a concentrat asupra Afganistanului, a avut loc la clubul de golf Trump din New Jersey, la câteva luni după ce Trump a preluat președinția SUA. La o interpelare făcută de Bussines Insider, Casa Albă nu a făcut comentarii pe acest subiect.

Citeşte şi Trump îl critică dur pe doctorul Fauci: ”Dacă îl ascultam, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morţi”

Donald Trump și-a câștigat în timp reputația de președinte care nu are răbdare să asculte informațiile oferite din zona de Intelligence. Se pare că nici nu citește rapoartele de informații care îi sunt înmânate, preferând mai degrabă să privească imagini.

Președintele s-a confruntat cu critici în timpul verii, după ce The New York Times a raportat că oficialii de informații americani au concluzionat că Rusia a oferit recompense militanților afgani pentru a ucide militari americani, iar administrația Trump nu a avut nicio reacţie. Casa Albă a declarat inițial că Trump nu a fost niciodată informat despre aceste lucruri, deși mai multe rapoarte au sugerat contrariul.