Donald Trump, plan-surpriză după ce părăsește Casa Albă. Un consilier prezidențial a făcut mărturisiri controversate

Un consilier prezidențial a făcut mărturisiri surprinzătoare la finalul mandatului lui Donald Trump. Se pare că acesta nu va să renunțe la lupta politică odată cu încheierea mandatului de președinte.

20 ian. 2021, 17:54
Donald Trump, plan-surpriză după ce părăsește Casa Albă. Un consilier prezidențial a făcut mărturisiri controversate

Donald Trump, plan-surpriză după ce părăsește Casa Albă. De altfel, Trump se gândește serios și la o candidatură la alegerile din 2024 și chiar înființarea unei noi mișcări politice.

Donald Trump, plan-surpriză după ce părăsește Casa Albă. Ce vrea să facă fostul președinte american

Un consilier din echipa lui Trump a mărturisit într-un inteviu pentru CNN că liderul de la Casa Albă l-a grațiat pe fostul său strateg Steve Bannon, pentru că e convins că acesta l-ar putea ajuta în eforturile sale de a reveni pe plan politic.

Cel mai controversat președinte al SUA a luat deja în calcul perspectiva unei noi candidaturi la președinție, în 2024, chiar dacă mai mulți aliați și consilieri consideră că șansele sale în acest sens sunt mici, ținând cont de finalul dezastruos de mandat. Trump e de părere că Bannon este unul dintre puținii aliați conservatori care ar putea să îl susțină până la sfârșit.

„Am făcut atât de multe împreună, vreau să mulțumesc familiei, prietenilor, staff-ului meu. Le mulțumesc că sunt aici. Vă mulțumesc pentru eforturile voastre, pentru munca depusă, pentru că oamenii nu știu cât a muncit această familie și au muncit pentru dvs. Ar fi putut avea o viață mult mai ușoară, dar au ales să facă asta. Vă mulțumesc foarte mult.

A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima doamnă este o femeie foarte delicată și frumoasă, și-a îndeplinit cum trebuie misiunea. E atât de populară printre oameni, de fapt, draga mea, vrei să spui câteva cuvinte?” a zis Donald Trump, la final de mandat.

Trump a fost pus sub acuzare în Camera Reprezentanților, pentru incitare la insurecția din 6 ianuarie, iar luna aceasta ar trebui să înceapă procesul în Senat. În cazul în care mai mulți senatori republicani vor vota alături de democrați, Trump ar putea fi condamnat. Iar un alt vot ar putea să îi interzică dreptul de a mai ocupa funcții publice și deci de a mai candida în 2024.

Citește și: Donald Trump şi soţia sa, Melania, au părăsit Casa Albă. „Vă iubim, ne vom întoarce într-un fel sau altul” VIDEO