Donald Trump, testat pentru noul coronavirus înaintea dezbaterii cu Joe Biden. Când e programată confruntarea

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a anunţat, luni, că se va testa pentru noul coronavirus (COVID-19) înainte de următoarea dezbatere cu democratul Joe Biden din această săptămână. Confruntarea are loc cu aproape două săptâmâni înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, programate la data de 3 noiembrie.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 05:26
Donald Trump, testat pentru noul coronavirus înaintea dezbaterii cu Joe Biden. Când e programată confruntarea

„Sigur, nu voi avea o problemă cu asta”, a spus Donald Trump, după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă se va testa din nou pentru noul coronavirus.

Dezbaterea dintre Donald Trump, preşedintele în funcţie al Stratelor Unite, şi contracandidatul său democrat Joe Biden va avea loc joi, la Nashville, transmite agenţie Reuters, citată de News.ro.

Pe 2 octombrie, Donald Trump a fost testat pentru noul coronavirus (COVID-19). Preşedintele american a refuzat, însă, să spună când a fost testat negativ ultima oară, înainte de prima dezbatere prezidenţială care a avut loc pe 29 septembrie.

De asemenea, preşedintele american Donald Trump l-a criticat din nou pe medicul Anthony Fauci, figură foarte respectată în SUA şi membru al celulei de criză de la Casa Albă pentru gestionarea crizei sanitare, relatează AFP.

Trump îl critică dur pe doctorul Fauci: ”Dacă îl ascultam, am fi avut 700.000 sau 800.000 de morţi”

Săptămâna trecută, preşedintele american a transmis că e imunizat faţă de coronavirus. De asemenea, medicul său a spus cu o zi în urmă că nu mai există riscul să transmită virusul.

Donald Trump: „Sunt imun, nu ştiu pentru cât timp. Dacă vă uitaţi la Joe Biden, sâmbătă tuşea îngrozitor”

Tratamentul care i-a fost administrat preşedintelui american Donald Trump pentru noul coronavirus (COVID-19) va fi testat şi în România. Institutul Matei Bals a devenit primul spital din Europa care va testa cocktailul de anticorpi, după ce a primit aprobare de la Agenţia Naţională a Medicamentului pentru a începe studiile clinice.

Premieră în Europa. Institutul Matei Balş testează tratamentul cu anticorpi luat de Donald Trump împotriva coronavirusului

Donald Trump a făcut o declaraţie fabuloasă cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. În cadrul unui miting electoral din Carolina de Nord, acesta a subliniat că doar Iisus Hristos este mai faimos decât el.

Donald Trump îşi uimeşte electoratul înainte de alegeri: Doar Iisus Hristos e mai faimos decât mine!