Donald Trump vine în vizită în ţara soţiei sale, Melania GALERIE FOTO

Președintele sloven Borut Pahor, care a participat joi, la Varșovia, la Summitul "Inițiativei celor Trei Mări" (Baltică - Adriatică - Neagră), reuniune ce s-a bucurat și de prezența președintelui SUA, Donald Trump, l-a invitat pe omologul său american să viziteze Slovenia, unde este născută soţia lui, Melania, iar acesta a acceptat invitația, a anunțat administrația prezidențială de la Ljubljana.

06 iul. 2017, 14:26

Soția lui Donald Trump, Melania, a crescut în orașul Sevnica, din estul Sloveniei, și și-a început activitatea de model în capitala slovenă Ljubljana, înainte de a se muta în Statele Unite pentru a-și continua cariera, amintește Reuters. Donald Trump, așteptat în vizită în Slovenia, țara natală a soției sale, Melania

Președintele sloven Borut Pahor, care a participat joi la Varșovia la Summitul „Inițiativei celor Trei Mări” (Baltică – Adriatică – Neagră), reuniune ce s-a bucurat și de prezența președintelui SUA, Donald Trump, l-a invitat pe omologul său american să viziteze Slovenia, iar acesta a acceptat invitația, a anunțat administrația prezidențială de la Ljubljana, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Klaus Iohannis la Varşovia: Discursul lui Trump a fost foarte bun. A reiterat că SUA va respecta Articolul 5 al NATO

Nu se știe deocamdată când anume ar urma să aibă loc această vizită.

Aflat în Polonia, la summit-ul „Iniţiativei celor Trei Mări”, Trump a lăudat spiritul poporului polonez, care a avut de suferit şi nu a precupeţit niciun efort împotriva celor care au încercat să-l schimbe, oprime şi distrugă. Trump a dat Polonia drept un exemplu altor ţări, spunând că triumful acesteia asupra greutăţilor cu care se confruntă le dă tuturor naţiunilor speranţa unui viitor în care binele învinge răul, iar pacea învinge războiul.

El a spus anterior că abia aşteaptă să prelungească parteneriatul Statelor Unite cu Polonia, mai ales în sectorul exportului de energie, subliniind că doreşte să se asigure că această ţară şi vecinii ei ”nu vor mai fi ţinuţi vreodată ostatici” ai unui singur furnizor de energie. Rusia este unul dintre cei mai mari furnizori de energie către Uniunea Europeană (UE). Polonia a primit primul transport de gaze naturale lichefiate americane luna trecută.