Donald Tusk: Imposibilul poate deveni posibil

Publicat: Vineri, 27 Aprilie 2018 20:51 // Actualizat: Vineri, 27 Aprilie 2018 20:51 // Sursa: romaniatv.net

NATO a catalogat vineri drept ”încurajatoare” întâlnirea între liderul nord-coreean Kim Jong Un şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in, subliniind însă că mai sunt încă multe de făcut.

”Este un prim pas. Este încurajator, dar trebuie să se înţeleagă că sunt multe lucruri dificile de făcut în viitor”, a declarat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice Jens Stoltenberg într-o reuniune a miniştrilor de Externe ai statelor membre ale organizaţiei, la Bruxelles.

”Lucrul cel mai important astăzi este să ne felicităm faţă de faptul că s-au întâlnit, iar chiar dacă mai este un drum lung de parcurs până să se ajungă la o soluţie completă în criza şi la problemele pe care le vedem în peninsula coreeană, eu cred că este vorba despre o primă etapă foarte importantă”, a comentat Stoltenberg, potrivit news.ro.

Citeşte şi Kim Jong-Un, primul lider al Coreei de Nord care traversează graniţa în Coreea de Sud după 1953 VIDEO ISTORIC

Din partea Uniunii Europene (UE), preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a trasat o paralelă între situaţia din peninsula coreeană şi în Blacani, unde efectuează un turneu.

Tusk apreciază, într-un mesaj postat pe Twitter, că evoluţiile în aceste regiuni arată că ”imposibilul poate deveni posibil, iar asta depinde în întregime de bună voinţa şi de curajul oamenilor”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H