Dorel, autobuzul şi groapa VIDEO

Un şofer care transporta mineri către serviciu s-a împotmolit pe un drum de lucru. Şoferul şi muncitorii s-au chinuit şapte ore să scoată maşina din canal.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 20:51
Dorel, autobuzul şi groapa VIDEO

Celebrul „Dorel” loveşte din nou, de data aceasta în Târgu Jiu. Un şofer care transporta mineri către serviciu a ajuns cu autobuzul într-un canal, după ce a luat-o pe un drum în lucru. Şapte ore s-au chinuit cu toţii să scoată maşina din canal.

Prima tentativă de a scoate autobuzul a eşuat. Nu s-a descurajat nimeni. Au încercat din nou şi, între timp, Dorel-şoferul a stabilit şi vinovatul: constructorul canalizării sau primăria. „Eu nu stiu ce gura de canal e asta, pe o strada principala in tgj. din cauza unora care nu-si fac treaba pe drumul asta nesemnalizat cu nimic liber lăsat la toată lumea. Evident fiind liber urmai şi eu petecul ăsta şi uitaţi de acolo de la 5 m de asfaltzare niciun indicator„, a spus şoferul.

Şefii de şantier dau vina unii pe alţii pentru faptul că drumul a rămas nesemnalizat. Urmează încă o încercare. Cablul de tractare se rupe însă sub greutatea autobuzului. S-au dus astfel ore întregi de muncă.

Se schimbă totuşi strategia: muncitorii decid să scoată capacul de la canalizare şi au un succes deplin. Toată lumea este mulţumită. Urmează însă reparaţiile şi amenziile, atât pentru şofer, cât şi pentru firma care nu a asfaltat porţiunea de drum cu pricina.