Dorel Căprar (PSD): Modificarea Constituţiei va permite şi regionalizarea României

Preşedinte al PSD Arad, Dorel Căprar, a afirmat luni că modificarea Constituţiei şi reforma instituţională a statului român au fost şi rămân obiective care au condus la constituirea USL, transmite Agerpres.

13 ian. 2014, 18:54
Dorel Căprar (PSD): Modificarea Constituţiei va permite şi regionalizarea României

În acest context, alegerea datei pentru organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei la finele lunii mai, odată cu alegerile europarlamentare, o consider ca foarte bună. Pe tot parcursul anului trecut am discutat despre modificarea Constituţiei, care va permite inclusiv realizarea regionalizării. Este normal să chemăm electoratul la urne pentru modificarea Constituţiei odată cu alte alegeri, pentru a mobiliza electoratul la vot, dar şi pentru a reduce cheltuielile legate de alegeri. Cred că tema europeană propusă de alegerile pentru Parlamentul European şi tema modernizării României în sens european nu se exclud’, a declarat Dorel Căprar.

Liderul PSD Arad se declară categoric împotriva oricărei colaborări cu PDL, susţinând interzicerea categorică a acesteia.

‘Noi, la Arad, nu am avut nevoie de această decizie, adversarul nostru a fost şi a rămas PDL. Decizia conducerii centrale este binevenită pentru a rezolva situaţiile din alte judeţe şi pentru a preveni anumite eventuale situaţii neplăcute în viitor’, a spus Dorel Căprar.

 VEZI SI:

Cel mai DOREL dintre „Dorei”. A vrut să descarce basculanta, dar a răsturnat camionul VIDEO