Dorel din Anglia: un autobuz etajat a rămas fără acoperiş într-un tunel GALERIE FOTO

Un autobuz supraetajat din Birmingham a rămas fără acoperiş la trecerea pe sub un pod din Bournville, relatează joi The Telegraph.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 11:10

Acoperişul autobuzului a fost smuls în totalitate în timpul deplasării pe sub podul de cale ferată cu înălţime joasă.

Un paramedic martor la întâmplare a declarat că nicio persoană nu a fost rănită deoarece nu existau pasageri în partea superioară a mijlocului de transport care fusese scos din funcţiune, aparţinând operatorului de transport National Express West Midlands. De asemenea, şoferul autobuzului a scăpat nevătămat.

Trecătorii care au văzut incidentul s-au arătat ”cutremuraţi” de această scenă. ”Un autobuz a trecut pe sub podul Bournville Lane şi a rămas fără acoperiş, abia m-am oprit din tremurat, zgomotul a fost incredibil, a scris pe Facebook Amy Tunney, o martoră a incidentului. ”Din fericire, şoferul a fost bine şi nu era niciun pasager la bord”, a adăugat ea.

În dreptul podului este amplasat un semn de atenţionare privind înălţimea maximă a autovehiculelor care pot trece, ce prevede o limită de 3 metri.

Un echipaj de pompieri care a ajuns la faţa locului a notat pe Twitter într-o notă amuzantă: ”Autobuz supraetajat versus pod. Podul câştigă”.