"Dorel" se întoarce. A spart asfaltul în jurul unei maşini parcate lângă un stadion

Publicat: Vineri, 27 Noiembrie 2015 10:21 // Actualizat: Vineri, 27 Noiembrie 2015 14:25 // Sursa: romaniatv.net

Imagini incredibile pe şantierul stadionului din Târgu Jiu. O maşină a rămas blocată în parcarea în care se fac lucrări. Muncitorii au spart tot asfaltul în jurul autoturismului şi proprietatul nu şi l-a mai putut lua din moloz. Incidentul are loc la câteva zile după ce la Aiud, o echipă de muncitori a turnat asfalt în jurul unui alt autoturism.

O maşină a fost uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului din Târgu Jiu, cu toate că terenul din jurul autoturismului a fost excavat. Acum, autoturismul nu mai are pe unde să fie scos, pentru că în jur este doar noroi. Iniţial s-a crezut că era vorba despre o maşină abandonată, dar proprietarul a fost găsit în cele din urmă.

Autoturismul a fost tractat prin moloz şi noroi cu ajutorul unui tractor pus la dispoziţie de constructor.

O situaţie asemănătoare s-a petrecut în Aiud. Muncitorii care lucrau la reabilitarea unui drum au turnat asfalt în jurul unui autoturism parcat.

Zilele trecute, în Aiud, muncitorii care lucrau la reabilitarea unui drum au turnat asfalt în jurul unui autoturism parcat. Muncitorii s-au adaptat în mod total neaşteptat atunci au văzut o maşină parcată în zona care urma să fie asfaltată. Nu au amânat lucrarea şi nici nu au încercat să contacteze şoferul care parcase în zonă.

Aceştia şi-au continuat lucrul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi au asfaltat totul în jurul autoturismului. Lucrările fac parte dintr-un proiect de modernizare al străzilor finanţat de primăria Aiud.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asfaltare asfaltare masina dorel maşină santier stadion Târgu Jiu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 19:38
...evita greşeala! A fost nevoie de mai bine de 15 oameni, pentru ca maşina să fie trasă de pe scări. Citeşte şi „Dorel” se întoarce. A spart asfaltul în jurul unei maşini parcate lângă un stadion Iniţial, în ajutorul şoferului au...
27 nov 11:01
Răspunde | Votează email 1 email
Voicu Nicu
In cazul asta e greu de anticipat care sau cine este Dorel. Poate ca avem doi.
27 nov 10:27
...fac lucrări. Muncitorii au spart tot asflatul în jurul autoturismului şi proprietatul nu şi l-a mai putut lua din moloz. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H