Un actor din celebrul serial ”Las Fierbinți”, la un pas să își piardă viața! A făcut supradoză, după ce a băut alcool și a luat medicamente

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul ”Las Fierbinți” a fost cât pe aproape să își piardă viața, după ce a combinat alcoolul cu niște medicamente. Mihai Rait, în serial ”Dorel”, a povestit într-un podcast prin ce momente grele a trecut.

07 dec. 2023, 16:13
Un actor din celebrul serial ”Las Fierbinți”, la un pas să își piardă viața! A făcut supradoză, după ce a băut alcool și a luat medicamente

Dorel din celebrul serial ”Las Fierbinți” a fost foarte aproape de moarte, după ce a combinat alcoolul cu niște pastile.

Citește și Câte clase are, de fapt, Dalida din „Las Fierbinți”. Foarte puțină lume cunoaște acest detaliu despre Ecaterina Ladin

Mai exact, actorul a băut 7 sticle de vin, apoi a înghițit 20 de pastile de Emetiral. Însă scena s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, dar și acum este traumatizat de ce se putea întâmpla.

Practic, actorul a fost la un pas să își piardă viața pentru că nu și-a dat seama de cantitatea pastilelor pe care le-a luat, apoi a făcut supradoză.

Dorel a povestit că lua medicamentele pentru că credea că îi fac bine, ba ai mult, mama lui i-a dat medicamentul după ce acestuia i se făcuse rău de la mâncare.

„Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de Emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat Emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu.

Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi” ,a povestit Dorel.

Dorel, de urgență la spital

Actorul a mai precizat și că s-a dus de urgență la Hârșova, la spital, deoarece simțea că i se răsucea capul. Până și doctorul s-a speriat de Dorel.

Te-ar putea interesa și Câți ani are Aspirina din Las Fierbinți. Puțini știu vârsta reală a actriței Mirela Oprișor

„Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei,  ”ce ai făcut nenorocitule, ai băut”. Zic că mă duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale.

M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul… L-a sunat mamaia pe tata. A zis: ”vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap” . M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”, a povestit actorul Mihai Rait în podcast-ul lui Bobonete.