DOREL LA VOLAN. A intrat într-un pasaj mic cu o maşină foarte mare. Ce a urmat FOTO

Șoferul unui autotren care mergea pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, spre Gara de Nord, nu a observat semnul care indică înălțimea pasajului Jiul și și-a distrus remorca. În urma impactului, bucăți din remorcă au căzut pe o altă mașină, un Mercedes, care se afla pe banda a doua.

08 iun. 2015, 12:52
DOREL LA VOLAN. A intrat într-un pasaj mic cu o maşină foarte mare. Ce a urmat FOTO

Șoferul a povestit că nu este din Timișoara și că se îndrepta spre Gara de Nord, însă din cauza vegetației care a acoperit semnul ce indică înălțimea pasajului CF a intrat din plin în acesta, scrie tion.ro. De menționat este faptul că înălțimea remorcii era de 4 metri, în timp ce înălțimea maximă a vehiculelor admise în pasaj este de doar 3,70 metri.

Citeşte şi Lucrare marca „Dorel” într-un cartier bucureştean. Un stâlp a rămas în mijlocul şoselei VIDEO

În urma impactului, o parte din încărcătură, mai exact mai mulți paleți, a căzut din autotren, pe banda a doua, lovind și un autoturism Mercedes. Autotrenul a rămas blocat în pasaj și evident circulația în zonă a fost dată peste cap.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, oamenii legii intervenind imediat pentru fluidizarea traficului. Aceștia au început cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.