Dorian Popa a ajuns la spital. De ce și-a bandajat nasul. VIDEO

Dorian Popa şi-a păcălit fanii cu o falsă intervenţie la estetican. Artistul a mers la o clinică privată și a rugat un medic să îi bandajeze nasul astfel încât să pară că s-a operat.

09 ian. 2021, 11:51
Dorian Popa a ajuns la spital. De ce și-a bandajat nasul. VIDEO

Dorian Popa a ajuns la spital pentru a-şi șoca fanii cu o serie de imagini de pe patul de spital. Artistul apărea bandajat la nas și vorbea greoi, părând că este proaspăt ieșit de pe masa de operație. Cu toții s-au gândit că Dorian Popa și-a făcut o operație de rinoplastie, fiind cunoscut faptul că mereu are grijă de felul cum arată. Totuși, se pare că totul a fost doar o farsă.

Dorian Popa a ajuns la spital, o clinică privată, și a rugat un medic să îi bandajeze nasul astfel încât să pară că s-a operat. Ulterior și-a sunat mai mulți prieteni cărora le-a spus fie că și-a micșorat nasul, fie că a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost bătut. Cu toții l-au crezut, ba chiar s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a artistului. Ulterior, Dorian Popa i-a sunat și le-a mărturisit că totul a fost doar o glumă.

Dorian Popa a vorbit despre ”operația”, pe care a postat-o ieri seară pe pagina lui de Instagram. Artistul și-a indus urmăritorii în eroare, după ce a postat câteva fotografii cu nasul bandajat, ca după operația de rinoplastie. Dorian a făcut totul ca la carte și și-a înșelat câțiva prieteni, dar și fratele și mama lui.

”Te-ai hotărât tu să-ți faci nasul mai mic?” , îl întreabă ”Mamișor” pe Dorian.

”E vrăjeală”, spune Dorian Popa.

Dorian Popa își va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cântăreț
Cântăreţul Dorian Popa a decis să-şi schimbe prenumele, în sensul de a adăuga în buletin numele care l-a făcut celebru: „Hâtz”.

Cântăreţul Dorian Popa a făcut cerere oficială să îşi schimbe prenumele. „Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (…) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Actualul primar al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone şi-a adăugat în buletin numele care l-a făcut celebru.

Dorian Popa, accident pe DN1 cu bolidul de lux. Primele imagini şi primele declaraţii