Dorian Popa, accident pe DN1 cu bolidul de lux. Primele imagini şi primele declaraţii

Dorian Popa a fost implicat într-un accidnt de circulaţie după ce nu s-a asigurat la schimbarea benzilor, scrie huff.ro.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 10:21
Dorian Popa, accident pe DN1 cu bolidul de lux. Primele imagini şi primele declaraţii

Dorian Popa se bucură de un adevărat succes în plan profesional. În plus, acesta a devenit și vlogger, iar pe canalul său de YouTube are o mulțime de fani. Și pe rețelele de socializare, artistul este foarte activ și își ține la curent fanii cu tot ce i se întâmplă. La fel a procedat și ieri, când a fost implicat într-un accident rutier. Fanii săi au fost informați chiar de la fața locului, artistul prezentându-le bolidul său de lux care a fost avariat pentru a doua oară.

Pe 21 mai, Dorian Popa a luat parte la un eveniment destul de neplăcut. Accidentul a avut loc pe DN1, iar cel care l-a provocat a fost chiar cunoscutul cântăreț. Din cauza faptului că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, mașina lui Dorian a intrat în coliziune cu un microbuz, ambele mașini fiind avariate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Mașina sa nu a fost grav lovită, impactul fiind unul ușor, având de suferit doar una dintre oglinzi. Probabil că va plăti daunele provocate celuilalt șofer. Artistul și-a recunoscut vina și a tratat situația așa cum știe mai bine, cu umor. „Hâtz, Johnule, hâtz! Fender, bender, astăzi m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și, ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun.”, a mărturisit Dorian într-o postare pe InstaStory.

Dorian Popa a mai fost implicat într-un astfel de incident în luna februarie a anului trecut. Și atunci a fost protagonistul accidentului, iar mașina sa de 80.000 de euro a fost mai avariată decât acum. Artistul declara că a plecat de la semafor pe culoarea verde, însă cei din fața lui nu. Astfel, nu a putut pune frână și mașina a alunecat.