Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Cu cât vinde o casă deja mobilată în Domnești și ce are de gând să facă cu câștigurile colosale

Dorian Popa se bucură de un succes răsunător pe plan financiar. E unul dintre artiștii români cu cele mai mari câștiguri din online, dar nu s-a mulțumit cu atât. Artistul a făcut tot ce a ținut de el pentru a-și crește și mai mult veniturile.

23 nov. 2022, 22:57
Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Cu cât vinde o casă deja mobilată în Domnești și ce are de gând să facă cu câștigurile colosale

Dorian Popa e conștient de faptul că succesul e trecător și că nu se poate baza pe el la nesfârșit. Tocmai de aceea, după ce și-a construit și mobilat casa visurilor sale, și-a cumpărat un bolid de lux, și-a cumpărat încălțări de zeci de mii de euro, Dorian Popa s-a gândit să investească banii câștigați cu cap, așa că s-a lansat în lumea afacerilor.

Idolul tinerei generații vrea să devină „regele imobiliarelor”. S-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case în Domnești, iar o casă o vinde cu 200.000 de euro. Totodată, artistul a investit 25.000 de euro în panourile solare și așteaptă ca în curând să producă și din această afacere.

A ridicat șase case, apoi încă patru și apoi a început să culeagă roadele. Deși își dedică cam tot timpul afacerii sale, artistul se declară un om fericit. Au venit și primii clienți, iar încasările nu sunt deloc de neglijat.

Citește și Dorian Popa iese din casă, într-o zi obișnuită, îmbrăcat în haine și accesorii de lux, de aproape 60.000 de euro. Artistul a dezvăluit exact cât costă fiecare articol vestimentar

„Muncesc, dar sunt fericit. Lucrurile se leagă foarte fumos. Mai am puțin și termin toate casele, mai aștept doar mobila. Am rezolvat și la casa în care locuiesc cu tabloul electric, făcut acum cinci ani, când eram un copil, unde aveam niște problemuțe. Am vândut deja din case, dar acum piața e blocată. Prețul unei case e de 200.000 de euro, complet mobilată. Are trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curți uriașe, de 250 de metri pătrați”, a spus Dorian Popa pentru Playtech.

Ce vrea să facă Dorian Popa cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare

Dorian Popa nu vrea să cheltuiască din banii câștigați din vânzarea caselor, ci e pregătit să îi investească într-un proiect și mai mare. „Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă, nu vreau să cheltui ce iau de acolo, ci să investesc în ceva mai bun. Am în cap să fac un cartier mare. În Domnești nu avem voie să facem blocuri, iar eu nu vreau să plec din Domnești. Dacă mă ajută Doamne, Doamne, iau o parcelă de 10.000 de metri și fac acolo ceva, mai vreau și o casă, am planuri mari”, a dezvăluit el.

Cum a ajuns să fie unul dintre cei mai bogați influenceri

Dorian Popa a cunoscut succesul după apariția în serialul „Pariu cu Viața” și lansarea trupei Lala Band. Ulterior, și-a început și cariera solo, a început să apară în diverse emisiuni tv, să aibă concerte și, încet – încet, a devenit foarte popular pe rețelele sociale. În momentul de față, artistul e urmărit de 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, 417 mii pe Tik Tok și 2,17 milioane de urmăritori pe Youtube.

Astfel, Dorian Popa a ajuns să câştige o avere din Instagram şi YouTube. Vedeta are o listă de prețuri pentru firmele care vor asociere de imagine. Ținând cont de expunerea pe care o are, de comunitatea care îl urmărește și de rezultatele pe care le poate oferi, Dorian Popa se menține în topul celor mai bine plătiți influenceri. Ca să promoveze un produs printr-o fotografie pe Instagram, influencerul cere între 3.000 și 3.500 de euro, iar pentru promovarea unui produs printr-un clip, între 4.500 și 5.000 de euro. Pentru un giveaway pe Instagram cere între 5.000 și 10.000 de euro, iar pentru Instastory de 15 secunde 1.500 de euro.

Din banii câștigați constant din rețelele sociale, Dorian Popa și-a construit propria locuință, pe care a cheltuit peste 300.000 de euro, și-a luat un bolid de lux, un Lamborghini, tot de 300.000 de euro, și s-a lansat și în lumea afacerilor. S-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case în Domnești, iar o casă o vinde cu 200.000 de euro.

Citește și Dorian Popa câştigă o avere din Instagram şi YouTube. Câţi bani cere pentru o postare