Dorian Popa iese din casă, într-o zi obișnuită, îmbrăcat în haine și accesorii de lux, de aproape 60.000 de euro. Artistul a dezvăluit exact cât costă fiecare articol vestimentar

Dorian Popa este o prezență extravagantă, neputând trece neobservat oriunde s-ar duce. Se îmbracă în branduri de lux din cap până în picioare și nu ezită să spună câți bani a dat pe hainele sale atunci când cineva îl întreabă.

06 nov. 2022, 00:01

Recent, Dorian Popa a dezvăluit cât l-au costat hainele de pe el. A fost oprit pe stradă de un fan care l-a rugat să dezvăluie aceste detalii legate de prețurile obiectelor vestimentare și accesoriilor. Cum subiectul banilor nu e deloc unul tabu pentru Dorian Popa, artistul nu s-a simțit vreun moment deranjat de această întrebare.

Așadar, artistul a explicat că pe încălțări a dat 1.000 de euro, pantalonii au fost făcuți de el, tricoul Balenciaga l-a costat 700 de euro. Așa cum ne-a obișnuit, și de această dată avea lanțuri de aur la gât. Pe unul dintre ele a dat 1.000 de euro, iar pe celălalt 5.000 de euro. Nu a lipsit, desigur, ceasul Rolex de aur, pe care a dat 50.000 de euro, și nici ochelarii de soare de 400 de euro.

Cât costă colecția de adidași a lui Dorian Popa

Așa cum a mărturisit în repetate rânduri, Dorian Popa este un mare pasionat de adidași. Are acasă o întreagă colecție și nu se va opri prea curând din cumpărat și alte modele. În urmă cu câteva luni, cântărețul a postat un clip video pe Youtube în care le-a arătat fanilor cum arată colecția lui impresionantă, dar și cât a investit.

„Am pus aici toți adidașii mei. Exact cum alții colecționează timbre, eu colecționez adidași, e unul dintre lucrurile care mă fac fericit. O să calculăm cam cât costă colecția mea. Fiecare dintre acești adidași are povestea lui. Aceste 11 perechi de adidași au fost 10.450 de euro. Aceste opt perechi au fost 7.200 de euro”, a spus el.

După ce a mai prezentat o serie de încălțări Versace, Nike, Louis Vuitton și alte branduri scumpe, Dorian Popa a ajuns la suma de nu mai puțin de 40.000 de euro.

Cum a ajuns să fie unul dintre cei mai bogați influenceri

Dorian Popa a cunoscut succesul după apariția în serialul „Pariu cu Viața” și lansarea trupei Lala Band. Ulterior, și-a început și cariera solo, a început să apară în diverse emisiuni tv, să aibă concerte și, încet – încet, a devenit foarte popular pe rețelele sociale. În momentul de față, artistul e urmărit de 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, 417 mii pe Tik Tok și 2,17 milioane de urmăritori pe Youtube.

Citește și Dorian Popa câştigă o avere din Instagram şi YouTube. Câţi bani cere pentru o postare

Astfel, Dorian Popa a ajuns să câştige o avere din Instagram şi YouTube. Vedeta are o listă de prețuri pentru firmele care vor asociere de imagine. Ținând cont de expunerea pe care o are, de comunitatea care îl urmărește și de rezultatele pe care le poate oferi, Dorian Popa se menține în topul celor mai bine plătiți influenceri. Ca să promoveze un produs printr-o fotografie pe Instagram, influencerul cere între 3.000 și 3.500 de euro, iar pentru promovarea unui produs printr-un clip, între 4.500 și 5.000 de euro. Pentru un giveaway pe Instagram cere între 5.000 și 10.000 de euro, iar pentru Instastory de 15 secunde 1.500 de euro.

Din banii câștigați constant din rețelele sociale, Dorian Popa și-a construit propria locuință, pe care a cheltuit peste 300.000 de euro, și-a luat un bolid de lux, un Lamborghini, tot de 300.000 de euro, și s-a lansat și în lumea afacerilor. S-a apucat de construit un adevărat complex rezidențial de case în Domnești, iar o casă o vinde cu 200.000 de euro.

Citește și Cât costă o casă din complexul rezidențial al lui Dorian Popa. Hâtzul vinde locuințe gata mobilate