Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux VIDEO

Dorin Popa a plecat în Italia, acolo unde a participat la dezvelirea mașinii pe care o va conduce și pentru care a trebuit să aștepte șase luni să fie gata. Artistul a spus că primit o reducere de 10.000 de euro de la reprezentații companiei de lux.

17 ian. 2023, 23:23
Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux VIDEO
Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Câţi bani a plătit pentru bolidul de lux

Dorian Popa a intrat în posesia unui Lamborghini Huracan. Artistul și-a văzut visul devenit realitate și a devenit proprietarul unui Lamborghini Huracan, care a costat 300.000 de euro.

Citeşte şi: Dorian Popa a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022. Vedeta nu se oprește aici: „Trebuie să mai cumpăr un terenaș mic”

Dorian Popa a ajuns în mica localitate Sant’Agata Bolognese, de lângă Bologna, acolo unde se află sediul constructorul italian de automobile sport. Firma se ocupă de absolut tot confortul viitorilor proprietari, ceea ce înseamnă că aceștia își asumă cheltuielile ce țin de cazare, cazare la cel mai luxos hotel de 5 stele din Bologna.

Citeşte şi: Suma colosală cheltuită de Dorian Popa în ultimii cinci ani. Artistul îi învață pe internauți cum să atragă banii: „Un om credincios să nu țină de ei cu dinții, să dea și celor care au nevoie ca să poată primi înapoi”

„Eu imi găsesc fericirea achiziționând mașini și eu mă înscriu aici. Sunt genul de om care își găsește fericirea și în  mașini. Acest cadou mi-i l-am făcut de 1 iunie, de ziua copiilor. Așteptarea a fost grea.  Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde ma uitam depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa.

@dorian.popaoficialfan #foryou ♬ sunet original – DorianPopaOficialFan

@dorian.popaoficialfan #foryou ♬ sunet original – DorianPopaOficialFan