Dorian Popa a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022. Vedeta nu se oprește aici: „Trebuie să mai cumpăr un terenaș mic”

Dorian Popa are un succes enorm în afaceri, după ce s-a reprofilat dinspre cariera de artist care l-a făcut celebru.

09 ian. 2023, 20:22
Dorian Popa a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022. Vedeta nu se oprește aici: „Trebuie să mai cumpăr un terenaș mic”
Ce avere a strâns Dorian Popa în 2022

Dorian Popa a dezvăluit că în 2022 a strâns o avere de milioane de euro și urmează să facă și mai mulți bani. Vloggerul are o listă cu acgiziții importante pe care are de gând să le facă în viitorul apropiat.

Dorian Popa a devenit cunoscut după apariția sa într-un celebru serial la televizor. De atunci, imaginea lui s-a schimbat foarte mult. Din actorul care a furat inima a sute de românce, acesta a devenit un consacrat om de afaceri.

Anul trecut, acesta a reușit să strângă în conturile sale peste două milioane de euro și urmează să investească și mai mult în planurile sale. Vloggerul este foarte mândru de reușita sa pentru care a muncit continuu, făcând lucruri la care mulți doar visează.

Citește și: Câți bani le cere Vlăduța Lupău celor care vor să îi cânte la nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui

După construirea vilei de lux în care locuiește, Dorian Popa a muncit pentru dezvoltarea unui întreg cartier de case care îi aduce o mulțime de bani. Chiar dacă are milione de euro, acesta  construiește și mai multe case care sunt aproape gata.

„Aștept mașinuța. Alea două (n.r. milioane de euro) sunt de anul trecut, în total sunt mai multe, dar nu vorbim de ele că cică nu este în regulă. Dau drumul la următoarele case, extindem cartierul de la 6 la 12 la case, zilele acestea trebuie să mai cumpăr un terenaș mic. Planul mare pentru 2023 este să cumpăr un teren de 8.000 mp, pentru că vreau să fac un cartier mare de 30 de case”, a declarat Dorian Popa, la Antena Stars.

Citește și: FOTO: Inna s-a pozat complet dezbrăcată. Imaginea a ajuns virală. Apariție surprinzătoare pentru sexy-cântăreață

Dorian Popa nu își ia concediu

Vloggerul a declarat în repetate rânduri că nu este deloc adeptul concediilor. Asta nu pentru că nu îi place, ci pentru că vrea să investească banii în afaceri mai degrabă decât în vacanțe.

„Lasă că au alții timp de concedii, de relaxare, eu stau și muncesc. N-am eu nevoie de concediu”, a adăugat Dorian Popa, potrivit spynews.ro.