Dorian Popa dezvăluie secretul succesului din online. Cum reuşeşte să câştige zeci de mii de euro lunar

Dorian Popa câştigă o mulţime de bani din online. E printre influencerii şi artiştii cel mai bine plătiţi. Dorian se poate lăuda cu 2 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe YouTube și 1 milion pe Facebook.

20 ian. 2022, 22:22
Dorian Popa dezvăluie secretul succesului din online. Cum reuşeşte să câştige zeci de mii de euro lunar

În urmă cu câteva luni, Dorian Popa a acceptat la podcastul „Acasă la Cătălin Măruță” provocarea de a răspunde celor mai picante întrebări. A spus cât se poate de sincer cât câştigă el pe lună din online. „Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian Popa.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unei fotografii pe Instagram: 3.000-3500 de euro.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleț pe Instagram: 4.500-5.500 de euro.

Giveaway pe Instagram: 5000 – 10000 de euro.

Un instastory de 15 secunde: 1500 de euro.

Postare pe Facebook (promovare produs) – 1000 de euro.

Postare pe Tik Tok, 2.000 – 3.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Care e secretul succesului lui Dorian Popa

„Ştii când era asta cu exageratul? Până să înţeleagă oamenii ce înseamnă, de fapt şi de drept, social media. Când credeam efectiv că eu fac tot ceea ce fac doar din egocentrism şi din narcisism. Şi spuneau ia uite l mă pe ală. Apropo, vizavi de ce spuneai tu la început, că uite a ajuns să-şi pună smântână pe cap. Păi hai să-ţi explic un lucru. Dacă te uiţi la Asia Express, 90% dintre ăştia care vorbeau de mine că mi-am pus smântână pe cap au băut pipi de vacă. Şi eu acum vin şi spun un lucru. Păi ce? Dacă-i la tv e mai altfel decât pe Youtube? Nu! Ba mai mult de atât, dacă vreau să fiu al dracu o să-ţi spun în felul următor: Eu pe Youtube o fac pe banii mei şi pentru mine. Tu acolo o faci pentru alţii şi primeşti şi tu o fărâmitură”, a spus Dorian Popa într-un interviu care a ajuns viral şi pe Tik Tok.

@secretul.succesului1 Ebook gratuit-Link în bio. #dorianpopa #hatz #motivatie #viata #munca #disciplina #bussiness #foryoupage ♬ sunet original – SecretulSuccesului1

Ce studii are Dorian Popa

Chiar dacă se bucură de un succes uriaș în domeniul artistic, studiile superioare făcute de Dorian Popa îl pregăteau, de fapt, pentru o carieră în domeniul economiei. După ce a terminat liceul, artistul a intrat la facultate, iar acum e absolvent al Academiei de Studii Economice (ASE), din București. Apoi, Dorian Popa a dorit să aibă și studii de master, tot în cadrul ASE, la Facultatea de Relații Publice în Marketing.