Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online: „Cheluţu a câștigat 150.000 de euro până acum”

Toată lumea se întreabă ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online. Ei bine, artistul a fost invitat de Cătălin Măruţă la podcast, care se numeşte "Acasă la Măruţă", şi a vorbit despre mai multe aspecte din viaţa lui.

15 mart. 2021, 10:52
Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online: „Cheluţu a câștigat 150.000 de euro până acum”
Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online

Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online. “Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

Citeşte şi: Dorian Popa este în doliu! Artistul și-a plâns durerea pe internet: ”Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi”

Ce sumă câştigă lunar Dorian Popa, din online

Este cunoscut faptul că Dorian Popa are mare grijă de aspectul său fizic şi a recunoscut ce intervenţii estetice şi-a făcut de-a lungul timpului. “Am făcut de două ori implant de păr, o dată implant de barba, am 26 de fațete la dinți. Am vrut dinți foarte albi. Stau mai mult în oglindă decât iubita mea. Ea îmi spune mereu că sunt arogant și narcisist. Prietenii îmi spun dacă ar arăta ca mine ar sta dezbrăcați”, a mai spus acesta.

Nu doar Dorian câștigă de pe urma vlogurilor sale, ci şi câinele său, Chelutzu, cu care a înregistrat și o melodie. Animalul este vedetă pe Internet și are 21 de milioane de vizualizări, reușind să câștige până acum 150. 000 de euro.” Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai declarat solistul la podcast.

Tatuajul surprinzător făcut de Dorian Popa

Cântăreţul şi-a făcut un nou tatuaj care a făcut senzaţie printre internauţi. După ce căţelul său Cheluţu a devenit vedetă şi i-a adus extrem de multă popularitate vedetei, Dorian a decis să îl tatueze pe braţ.

După ce a făcut cerere pentru a-și schimba numele în Dorian Hatz Popa, de această dată, acesta a făcut un nou gest neașteptat! Pentru a sărbători 4 ani de când are canalul de YouTube pe care a reușit să strângă doua milioane de subscriberi, Popa și-a făcut un tatuaj!

Dorian și l-a tatuat pe Chelutu pe coapsa, alaturi de trei dați cu semnificație pentru el: 19 februarie 2017 (ziua în care și-a lansat canalul de YouTube), 4 iulie 2019 (ziua în care l-a adoptat pe Chelutu) și 20 februarie 2020 (ziua în care a fost gata casa), însoțit de sigla YouTube.