Dorian Popa, gata să dea lovitura cu o nouă afacere / Câți bani câștigă lună de lună „Hâtzul”

Dorian Popa a prins gustul afacerilor. Celebrul vlogger nu se mai poate opri din construit case. Fostul cântăreț „La La Band" a anunțat că va mai ridica două imobile, foarte curând. 

16 iun. 2023, 12:19
Dorian Popa, gata să dea lovitura cu o nouă afacere / Câți bani câștigă lună de lună „Hâtzul”
Ce avere a strâns Dorian Popa în 2022

Vloggerul „Hârz-Johnule!” a ajuns să fie un mic dezvoltator imobiliar. Dorian a dezvălut ce pregătește pentru perioada următoare.

„Ca idee, în două săptămâni am patru case în picioare, gata, la roșu. Cărămidă, acoperiș, gata! Și le-am vândut pe celelalte, pe toate!”, a dezvăluit, entuziasmat, Dorian Popa, potrivit presei de cancan.

Vloggerul susține că are marfă de cea mai bună calitate.

„Casele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle a la dezvoltatorii clasici. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate.

Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care, colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo, am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a declarat Popa, pentru SpyNews.

Câți bani câștigă Dorian Popa lună de lună

2022 a fost un an mulțumitor pentru Dorian Popa, care a ridicat un mic cartier de case în Domnești. Din banii obținuți pentru prima casă și-a făcut un cadou: și-a cumpărat un colier în valoare de 65.000 de euro. De asemenea, de curând, Hâtzul și-a cumpărat și un bolid de lux, un Laborghini, venit din Italia.

Dorian Popa are planuri în domeniul imobiliar și cu Dan Negru. Cei doi vor să ridice un cartier rezidențial în Corbeanca, acolo unde prezentatorul de la Kanal D are un teren de aproximativ 3.000 de metri pătrați. Lucrările ar urma să înceapă în această primăvară.

În vârstă de 34 de ani, artistul a mărturisit și ce venituri încasează: „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.