Dan Negru a bătut palma cu Dorian Popa. Ce afacere pornesc cei doi

Dan Negru, cunoscutul prezentator al emisiunilor Jocul cuvintelor și Tu urmezi, de la Kanal D, și Dorian Popa, vlogger, artist în vogă, dar și antreprenor, intră împreună în afaceri. Cei doi au bătut palma și se apucă de treabă.

02 apr. 2023, 10:51
Dan Negru a bătut palma cu Dorian Popa. Ce afacere pornesc cei doi

Dan Negru și Dorian Popa se asociază pentru a face mai mulți bani împreună. Noua afacere nu are legătură cu televiziunea sau lumea showbiz-ului pentru care au devenit cunoscuți. Cei doi au bătut palma pentru o afacere imobiliară, în care Dorian vine cu experiența, cunoscut fiind că se află înfipt de ceva timp în domeniu, iar Dan Negru cu terenul, scrie Cancan.

Citește și: Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă: ”Să vadă cum se fac banii”

Dan Negru și Dorina Popa vor să ridice un cartier rezidențial în Corbeanca, acolo unde prezentatorul de la Kanal D are un teren de aproximativ 3.000 de metri pătrați. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că vloggerul și prezentatorul TV ar fi mers împreună la fața locului, pentru primele impresii. Mai mult, se pare că au luat legătura cu un arhitect, pentru a schița proiectul.

Lucrările ar urma să înceapă în această primăvară.

Citește și: Dorian Popa, scandal cu niște chiriași turci: „Ei au furat lucruri și eu trebuia să le trimit niște flori?”

 

 

Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”

În vârstă de 34 de ani, artistul a mărturisit și ce venituri încasează: „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

După achiziția unui Lamborghini Huracan în valoare de 300.000 de euro, Dorian Popa spune că nu se va opri aici. El se pregătește să cumpere un nou bolid de lux: „Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, a declarat artistul pentru Antena Stars, potrivit Spynews.